Denne råkostsalat er et eksempel på, hvordan du kan få brugt sine ”grønsags/-frugtrester”, for alt muligt kan bruges i denne salat. Det er bare om at kigge i køleskabet og se, hvor mange halve, kvarte eller andre rester grøntsager, du ikke har fået spist i løbet af ugen.

Personer

Minutter

Råkostsalaten smager dejligt til rigtig mange retter. F.eks. koteletter, frikadeller eller måske til en røget bundgarnsmakrel.

Ingredienser

  • ½ hvidkål
  • 5 gulerødder
  • ½ icebergsalat
  • 100 g rosiner
  • 4-5 skiver ananas
  • ½ dl ananassaft

Sådan tilberedes råkostsalat

  1. Vask gulerødderne, og riv eller hak dem.
  2. Vask salat og kål, og snit eller hak dem.
  3. Skær ananasskiverne i tern.
  4. Bland alle ingredienserne, og din råkostsalat er klar til servering.
Voila!
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 10 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1004/239
  • Energifordeling:
    Protein: 7 %
    Fedt: 5 %
    Kulhydrat: 88 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    248/59
    Protein: 1 g
    Fedt: < 1 g
    Kulhydrat: 13 g

Andre opskrifter med ananas eller ananassaft

Nakkekoteletter a la Mumbay

Nakkekoteletter a la Mumbay

Dybstegt mørbrad

Dybstegt mørbrad

Rødspættefilet med krydderpasta, salsa og ris kogt i kokosmælk

Rødspættefilet med krydderpasta, salsa og ris kogt i kokosmælk

Mexicanske kyllingelår

Mexicanske kyllingelår

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Råkostsalat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)