Nem og hurtig gang nakkekoteletter med karry og ananas, som smager dejligt i hinandens selskab. Indiske blandingskrydderier kan købes i f.eks. Brugsen.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
    Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
     2267/540
  • Energifordeling:
    Protein: 19 %
    Fedt:
     21 %
    Kulhydrat: 60 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     653/155
    Protein: 7 g
    Fedt:
     4 g
    Kulhydrat: 23 g

Ingredienser:

  • 1 ds. ananas
  • 4 nakkekoteletter
  • 200 g champignoner
  • 2 tsk. karry
  • 2 tsk. indisk krydderi
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 4 dl ris

Sådan tilberedes nakkekoteletter a la Mumbai:

  1. Kog risene efter anvisningen på posen.
  2. Drys koteletterne med indisk krydderi, salt og peber.
  3. Brun dem i en dyb pande.
  4. Skær ananas i tern, og hæld over sammen med næsten al saften.
  5. Rør karryen ud i den sidste ananassaft, og tilsæt det.
  6. Skær champignonerne i skiver, og svits dem på en tør pande.
  7. Tilsæt de svitsede champignoner til koteletterne.
  8. Lad det hele simre, til koteletterne er gennemstegt.

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Filip: 3 point ud af 5 Tjah, det kan vel godt spises
Elisabeth: 3 point ud af 5 Tjah, det kan vel godt spises
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!