Bøffer lavet i foliepakker – nemt, og de bevarer saftigheden. Fyldet kan jo varieres efter, hvad man kan lide… eller har i køleskabet. De kan også serveres med grovfrites til, hvilket jo giver lidt mindre ”aktiv” tid, da de jo passer sig selv i ovnen, og ikke skal skrælles.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    Kj/Kcal: 1427/340
  • Energifordeling:
    Protein: 29 %
    Fedt:
     23 %
    Kulhydrat: 48 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    Kj/Kcal: 349/83
    Protein: 6 g
    Fedt: 
    2 g
    Kulhydrat: 10 g

Ingredienser:

  • 400 g mager oksefars
  • 1 løg
  • 1 peberfrugt
  • 250 champignoner
  • 2 tomater
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 800 g kartofler

Sådan tilberedes bøffer i foliepakker:

  1. Tænd ovnen på 250° C.
  2. Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
  3. Form 4 bøffer af farsen.
  4. Brun dem på begge sider på en tør pande.
  5. Læg hver bøf på et stykke folie smurt med lidt olie.
  6. Skyl, og rens champignonerne, og skær dem i skiver.
  7. Svits dem på en tør pande, og fordel dem på bøfferne.
  8. Pil, og hak løget.
  9. Skyl peberfrugten, fjern frøstokken, og skær peberfrugten i tern.
  10. Svits løg og peberfrugt på en tør pande, og fordel dem over bøfferne.
  11. Skyl tomaterne, og skær dem i tern eller skiver, og fordel dem på bøfferne.
  12. Pak folien omhyggeligt sammen om kød og fyld.
  13. Steg pakkerne i ovnen i cirka 15 minutter.

Velbekomme!

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate:5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!