Når du laver bøffer i foliepakker, bevarer de saftigheden. Fyldet kan varieres efter, hvad I kan lide… eller har i køleskabet. De kan også serveres med grovfrites til, hvilket jo giver lidt mindre ”aktiv” tid, da de jo passer sig selv i ovnen, og ikke skal skrælles.

 

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 400 g mager oksefars
  • 1 løg
  • 1 peberfrugt
  • 250 champignoner
  • 2 tomater
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 800 g kartofler

Sådan tilberedes bøffer i foliepakker

  1. Tænd ovnen på 250° C.
  2. Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
  3. Form 4 bøffer af farsen.
  4. Brun dem på begge sider på en tør pande.
  5. Læg hver bøf på et stykke folie smurt med lidt olie.
  6. Skyl, og rens champignonerne, og skær dem i skiver.
  7. Svits dem på en tør pande, og fordel dem på bøfferne.
  8. Pil, og hak løget.
  9. Skyl peberfrugten, fjern frøstokken, og skær peberfrugten i tern.
  10. Svits løg og peberfrugt på en tør pande, og fordel dem over bøfferne.
  11. Skyl tomaterne, og skær dem i tern eller skiver, og fordel dem på bøfferne.
  12. Pak folien omhyggeligt sammen om kød og fyld.
  13. Steg pakkerne i ovnen i cirka 15 minutter.

Velbekomme!

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1427/340
  • Energifordeling:
    Protein: 29 %
    Fedt: 23 %
    Kulhydrat: 48 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    349/83
    Protein: 6 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 10 g

Andre opskrifter med lever

Hjemmelavede tarteletter med kylling og ærter i karry

Hjemmelavede tarteletter med kylling og ærter i karry

Pasta med bacon og røget klosterost

Pasta med bacon og røget klosterost

Svampebygotto

Svampebygotto

Pangasius med flamberet champignonsauce, purløgskartofler og asparges

Pangasius med flamberet champignonsauce, purløgskartofler og asparges

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Bøffer i foliepakker
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)