Pasta i champignonsauce er en hurtigt lavet hverdagsret. Smager herligt. Nemt og bekvemt. Pynt evt. med lidt hakket rød chili for øjets og smagsløgenes skyld.
Personer
Minutter
Ingredienser
- ½ l Mornaysauce, den lette (5 %)
- 225 g champignoner
- 1 rødløg
- 3 spsk. frisk, hakket bredbladet persille
- ½ tsk. fintrevet citronskal
- 1 mild, rød chilipeber
- 500 g frisk båndpasta
- 300 g slik- eller sukkerærter
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes pasta i champignonsauce:
- Hak champignonerne groft.
- Skær rødløget i både.
- Hak chilipeberen.
- Hæld Mornaysaucen i en gryde sammen med champignoner, løg, persille, citronskal, chili, salt og peber.
- Bring saucen i kog, og lad den koge ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min.
- Smag til med salt, peber og citronskal.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Tilsæt ærterne et par minutter før pastaen er kogt, og lad dem koge med et kort øjeblik.
- Tag 1 dl pastavand fra, og hæld derefter pasta og ærter til afdrypning i et dørslag.
- Hæld pastaen tilbage i gryden, og vend svampesaucen i. Tilsæt evt. lidt pastavand, hvis retten er for tyk.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1586/378 - Energifordeling:
Protein: 23 %
Fedt: 20 %
Kulhydrat: 56 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 401/96
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 13 g
Informationer
Opskriftens navn
Pasta i champignonsauce
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on