Hurtigt og nemt… og lækkert. Pasta med Mornaysauce stod tit på menuen, da jeg boede alene, fordi jeg ikke gad stå i køkkenet tre kvarter til en time, når der kun var mig selv at bespise. Og så kunne der jo sagtens laves til to dage.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 15 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2970/707
  • Energifordeling:
    Protein: 29 %
    Fedt:
     26 %
    Kulhydrat: 45 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     502/120
    Protein: 8 g
    Fedt:
     3 g
    Kulhydrat: 13 g

 Ingredienser:

  • 250 g frisk båndpasta
  • 50 g bacontern
  • 180 g champignoner
  • 200 g rejer
  • 150 g cherrytomater
  • 3 dl Den lette Mornaysauce
  • Evt. 1 tsk. grøn pesto
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes pasta med Mornaysauce:

  1. Rist bacontern, rensede champignoner, tomater og rejer på en tør pande.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  3. Varm Mornaysaucen.
  4. Smag saucen til med salt, peber og evt. pesto.
  5. Anret pastaen på en tallerken, fordel det ristede fyld over, og hæld til sidst saucen over.
  6. Spis din pasta med Mornaysauce med velbehag.

Velbekomme!

Tip

Hvis du ikke vil købe Mornaysauce, kan du selv lave en af 2 spsk. mel, 5 dl minimælk, 100 g mager, revet ost, lidt salt og lidt muskatnød. Mel og mælk røres sammen og bringes i kog under omrøring. tilsæt osten, og lad den smelte. Smag til med salt og muskat.

Dommen:

Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate:  5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!