Hurtigt og nemt… og lækkert. Pasta med Mornaysauce stod tit på menuen, da jeg boede alene, fordi jeg ikke gad stå i køkkenet tre kvarter til en time, når der kun var mig selv at bespise. Og så kunne der jo sagtens laves til to dage.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 250 g frisk båndpasta
  • 50 g bacontern
  • 180 g champignoner
  • 200 g rejer
  • 150 g cherrytomater
  • 3 dl Den lette Mornaysauce
  • Evt. 1 tsk. grøn pesto
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes pasta med mornaysauce

  1. Rist bacontern, rensede champignoner, tomater og rejer på en tør pande.
  2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
  3. Varm Mornaysaucen.
  4. Smag saucen til med salt, peber og evt. pesto.
  5. Anret pastaen på en tallerken, fordel det ristede fyld over, og hæld til sidst saucen over.
  6. Spis din pasta med Mornaysauce med velbehag.

Velbekomme!

Hvis du ikke vil købe Mornaysauce, kan du selv lave en af 2 spsk. mel, 5 dl minimælk, 100 g mager, revet ost, lidt salt og lidt muskatnød. Mel og mælk røres sammen og bringes i kog under omrøring. tilsæt osten, og lad den smelte. Smag til med salt og muskat.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 15 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2970/707
  • Energifordeling:
    Protein: 29 %
    Fedt: 26 %
    Kulhydrat: 45 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    502/120
    Protein: 8 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 13 g

Andre opskrifter med cherrytomater

Kombardo-gryde med mørbrad

Kombardo-gryde med mørbrad

Sej med pesto og pasta

Sej med pesto og pasta

Hakkebøf med bearnaise

Hakkebøf med bearnaise

Fødselsdags-salat med flæskesteg

Fødselsdags-salat med flæskesteg

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pasta med mornaysauce
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)