Vi havde lidt forskellige rester, de blev til denne lækre lasagne med båndpasta. Se vores opskrift på hjemmelavet pasta, hvis du vil lave din egen pasta.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 350 g mager oksefars
- Ca. 100 g blandede svampe
- 2 fed hvidløg
- 1 løg
- 1 broccoli
- 3 tomater
- 400 g båndpasta
- 1 dl vand
- 1 tsk. olie
- 2 spsk. hvedemel
- 4 dl minimælk
- ½ dl Becel let, flydende margarine
- 150 g mager, revet ost
- ¾ tsk. fintrevet muskatnød
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes lasagne med båndpasta
- Kog pastaen efter anvisningen, og lad den dryppe af.
- Hak løget groft, og skær broccoli i skiver – riv broccolistokken.
- Hak hvidløg.
- Skær evt. svampene i mindre stykker, afhængig af størrelse.
- Skær tomaterne i mindre stykker.
- Svits oksefarsen uden tilsætning af fedtstof.
- Tilsæt løg, hvidløg, broccoli og champignoner.
- Tilsæt vand, og lad det hele simre et par minutter.
- Vend til sidst tomaterne i.
- Smag til med salt og peber.
- Tænd ovnen på 200° C.
- Rør mel og 2 spsk. af mælken sammen i en gryde.
- Rør resten af mælken i.
- Tilsæt margarine, og bring saucen i kog under omrøring.
- Kog den ved svag varme, stadig under omrøring, i ca. 5 min.
- Tilsæt halvdelen af osten, muskatnød og 3/4 tsk. groft salt, og lad osten smelte under omrøring.
- Pensl et ildfast fad.
- Fordel kødsovsen i fadet.
- Dæk med den kogte pasta.
- Hæld saucen over, og drys med resten af osten.
- Sæt fadet i ovnen i ca. 30 minutter.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2255/537 - Energifordeling:
Protein: 33 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 37 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 382/91
Protein: 8 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 8 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Lasagne med båndpasta
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse