Næringsindhold pr. 100 g: KJ/Kcal: 393/93 Protein: 7 g Fedt: 3 g Kulhydrat: 10 g
Ingredienser:
500 g isingfilet
3 spsk. rugmel
250 g svampe
1 fennikel
1 bundt dild
100 g ærter
1 fed hvidløg
15 g stegemargarine
50 g Becel let, flydende margarine
Salt
Peber
Tilbehør:
600 g kartofler
Sådan tilberedes isingfilet med fennikel og svampe:
Skræl eller skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
Skær toppen af fenniklen, og skær den i både. Steg bådene gyldne i en lille klat stegemargarine ved svag varme, så fenniklen når at blive mør. Vend jævnligt.
Krydr med lidt salt og peber, hæld ærterne over, og pynt med lidt dild.
Rens svampene, og skær dem i mindre stykker. Steg dem gyldne på en tør pande – vend ofte.
Krydr med presset hvidløg og salt og peber.
Hold dem varme.
Fold fiskefileterne på langs, og vend dem i rugmel.
Steg dem på en pande i stegemargarinen, og krydr med lidt salt og peber. Steges ca. 2 min. på hver side.
Varm den flydende margarine i en gryde.
Tag gryden af varmen, når margarinen er bruset op og har taget lidt farve.
Hæld i en blender sammen med en lille håndfuld dild, og blend få sekunder. Server straks.
Denne hjemmeside benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Vi går ud fra at det er i orden med dig, men du kan fravælge dem, hvis du vil. AcceptérRejectLæs mere
Abonnér på vores nyhedsbrev og få GRATIS guiden "Genvej til sund mad" med inspiration til, hvordan du gør din madlavning sundere.
Hver uge får du også en gratis madplan med sunde retter til hver dag i ugen!
Tjek din indbakke og dit spamfilter for din gratis e-bog.
GRATIS MADPLAN HVER UGE OG GUIDE TIL SUND MAD!
Vil du gerne leve sundere, men kan ikke undvære alle de der gode retter, du plejer at spise?
Så abonnér på vores nyhedsbrev og få GRATIS guiden "Genvej til sund mad" med masser af inspiration til, hvordan du gør din madlavning meget sundere, uden det går ud over smagen!
Hver uge får du også en gratis madplan med sunde retter til hver dag i ugen!
Tjek din indbakke og dit spam-filter for linket til din gratis e-bog