Uhmmm, koteletter med italiensk fyld er smager godt. Og kolde, skåret i skiver kan de bruges til pålæg. Servér med godt brød.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 751/3153
  • Energifordeling:
    Protein: 20 %
    Fedt:
     30 %
    Kulhydrat: 50 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 496/118
    Protein: 6 g
    Fedt:
     4 g
    Kulhydrat: 15 g

Ingredienser:

  • 4 svinekoteletter
  • 8 friske basilikumblade
  • 30 g peperoni
  • 50 g frisk mozzarella
  • 40 g lufttørret skinke
  • 8 friske salvieblade (kan udelades)
  • 1 spsk. olie (vi brugte palmeolie)
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 1 kg nye kartofler
  • 6 gulerødder
  • 400 g bønner
  • 1 ciabattabrød

Sådan tilberedes koteletter med italiensk fyld:

  1. Skær en lomme i hver kotelet.
  2. Fyld hver kotelet med 2 basilikumblade, en fjerdedel af peperonien, skinken og osten, og luk hver kotelet med en kødnål.
  3. Klargør grillen.
  4. Krydr koteletterne med salt og peber på begge sider, og læg dem i et fad, og læg et salvieblad neden under og oven på hver kotelet.
  5. Fordel olien over, og lad koteletterne marinere, til grillen er klar.
  6. Skrub kartoflerne, og skræl gulerødderne.
  7. Kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er næsten møre.
  8. Skær gulerødderne i tykke stykker, og lad dem koge med i ca. 10 minutter.
  9. Grill koteletterne 6-7 minutter på hver side ved høj, direkte varme. Vend evt. et par gange undervejs.
  10. Tilsæt bønnerne, og lad det hele koge i yderligere 5 minutter.
  11. Servér lunt ciabattabrød til de varme koteletter med italiensk fyld.
Velbekomme!

 

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!