En ret fra fra momses ”kogebog”. Hvorfor den hedder jægergryde ved jeg ikke. 

Personer

Minutter

Vi fik den en del som børn, men den gang var det med de gode, gammeldags, tykke makaroni, som er svære at finde i dag. Velsmagende er den, men hvad er ikke det, når det er fyldt med tomatpuré? 🙂

Ingredienser

  • 500 g mager skinkekød i tern
  • 500 g pastapenne
  • 1 spsk. olie
  • Ca. 700 g tomatpure
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 5 skiver rugbrød

Sådan tilberedes jægergryde

  1. Varm olien i en gryde, og brun kødet heri.
  2. Tilsæt vand, så det lige dækker, og lad det simre, til kødet er mørt (ca. 30 minutter).
  3. Kog pastaen efter anvisningen på posen.
  4. Hæld vandet fra pastaen, og bland indholdet fra begge gryder sammen.
  5. Tilsæt tomatpure.
  6. Lad det hele koge op, og lad det simre i ca. 5 minutter.
  7. Smag til med salt og peber.
  8. Servér den varme jægergryde med en skive rugbrød.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 5 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    3250/774
  • Energifordeling:
    Protein: 16 %
    Fedt: 18 %
    Kulhydrat: 66 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    643/153
    Protein: 6 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 25 g

Andre opskrifter med tomatpuré

Chicken tikka masala

Chicken tikka masala

Bøf Bourgogne

Bøf Bourgogne

Okseossobuco

Okseossobuco

Verdens bedste lasagne

Verdens bedste lasagne

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Jægergryde
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)