Kogt hamburgerryg med grøntsager er en god, gammeldags ret. Her kommer den med lidt fornyelse qua mornaysaucen.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 625 g hamburgerryg
- 1 karton (500 ml) Mornaysauce 5 %
- 10 gulerødder
- 1 blomkål
- 3 porrer
- 1 kg kartofler
- Salt
Tilbehør
- 5 spsk. sennep
Sådan tilberedes hamburgerryg med grøntsager og mornayssauce
- Kog hamburgerryggen i vand i ca. 30 minutter.
- Tag gryden fra blusset, og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.
- Skræl kartofler og gulerødder, og skær gulerødderne i kvarter.
- Skær blomkålen i buketter og porrerne i kvarter.
- Kog grøntsagerne i letsaltet vand, til de er møre.
- Opvarm Mornaysaucen.
- Servér det hele med sennep.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 5 personer
- Tilberedning: 1 time
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2342/558 - Energifordeling:
Protein: 25 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 45 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 346/82
Protein: 5 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 9 g
Informationer
Opskriftens navn
Hamburgerryg med grøntsager og mornaysauce
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on