Kogt hamburgerryg med grøntsager er en god, gammeldags ret. Her kommer den med lidt fornyelse qua mornaysaucen. 

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 625 g hamburgerryg
  • 1 karton (500 ml) Mornaysauce 5 %
  • 10 gulerødder
  • 1 blomkål
  • 3 porrer
  • 1 kg kartofler
  • Salt

Tilbehør

  • 5 spsk. sennep

Sådan tilberedes hamburgerryg med grøntsager og mornayssauce

  1. Kog hamburgerryggen i vand i ca. 30 minutter.
  2. Tag gryden fra blusset, og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.
  3. Skræl kartofler og gulerødder, og skær gulerødderne i kvarter.
  4. Skær blomkålen i buketter og porrerne i kvarter.
  5. Kog grøntsagerne i letsaltet vand, til de er møre.
  6. Opvarm Mornaysaucen.
  7. Servér det hele med sennep.

En rest kogt hamburgerryg kan bruges til mange ting. Gratin, biksemad, æggekage, pålæg eller lignende.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 5 personer
  • Tilberedning: 1 time
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2342/558
  • Energifordeling:
    Protein: 25 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 45 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    346/82
    Protein: 5 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 9 g

Andre opskrifter med mornaysauce

Pasta med Mornaysauce

Pasta med Mornaysauce

Risotto i Mornaysauce med løg- og bacondrys

Risotto i Mornaysauce med løg- og bacondrys

Bønnegryde med cremet kartoffelmos

Bønnegryde med cremet kartoffelmos

Nem og hurtig lasagne

Nem og hurtig lasagne

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Hamburgerryg med grøntsager og mornaysauce
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)