Lækre fyldte koteletter. Andre krydderurter og anden ost kan også anvendes, så er det er altid overraskende, hvad der er inde i, og hvilken smag man får.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
    Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2733/651
  • Energifordeling:
    Protein: 25 %
    Fedt:
     30 %
    Kulhydrat: 43 %
    Alkohol: 2 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     877/209
    Protein: 13 g
    Fedt:
     7 g
    Kulhydrat: 22 g

Ingredienser:

  • 2 små koteletter med lidt tykkelse
  • 2 spsk. basilikumblade
  • 10 g stegemargarine
  • 2 skiver mager ost, 20+
  • 1 skive lufttørret skinke
  • 1 spsk. portvin
  • Evt. 2 spsk. fløde 9 %
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 250 g frisk pasta
  • 120 g ærter

Sådan tilberedes fyldte koteletter:

  1. Tænd ovnen på 225° C.
  2. Dup koteletterne med køkkenrulle, og brun dem i margarinen.
  3. Skær en lomme i hver, og kom 1 skive ost, ½ skive skinke og 1 spsk. basilikumblade i hver.
  4. Læg koteletterne i et ovnfast fad – hvis panden ikke kan tåle at komme i ovnen – og drys med salt og peber, og dryp lidt portvin over.
  5. Stil dem i ovnen i ca. 10-15 minutter – afhængig af tykkelse, til de er gennemstegte, og osten er blød.
  6. Kog pastaen i letsaltet vand efter anvisningen på pakken.
  7. Vend evt. i fløde.
  8. Servér pastaen til de fyldte koteletter sammen med ærter.

Dommen:

Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!