Så er der hurtig mad. Og endnu hurtigere hvis man vælger frisk pasta, der jo ikke skal koge så længe. Endvidere er det en ret, man kan servere for vegetarer, hvis man vel at mærke ikke vælge en tortellini med kød i. Fedtenergiprocenten er udregnet efter frisk pasta.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 15 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1956/466
  • Energifordeling:
    Protein: 21 %
    Fedt:
     19 %
    Kulhydrat: 60 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 747/178
    Protein: 9 g
    Fedt:
     4 g
    Kulhydrat: 26 g

Ingredienser:

  • 500 g valgfri pasta
  • 1 bæger fedtfattig flødeost med løg og krydderurter
  • 2 dl minimælk
  • 1 løg
  • 4 spsk. basilikum
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 4 spsk. mager, revet ost

Sådan tilberedes pasta med pikant sovs:

  1. Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  2. Pil og hak løget fint.
  3. Svits løget i olien.
  4. Tilsæt mælk og flødeost, og lad osten smelte i sovsen.
  5. Smag sovsen til med salt og peber, og hæld den over pastaen.
  6. Hak basilikum, og pynt retten med det.
  7. Servér med revet ost.

Dommen:

Elisabeth: 3 point ud af 4Tjah, det kan vel godt spises
Benny: 4 point ud af 4Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 4Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 4

Helt sikkert en ”gemmer”

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!