Så er der hurtig mad. Og endnu hurtigere hvis man vælger frisk pasta, der jo ikke skal koge så længe. Endvidere er det en ret, man kan servere for vegetarer, hvis man vel at mærke ikke vælge en tortellini med kød i. Fedtenergiprocenten er udregnet efter frisk pasta.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 15 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1956/466 - Energifordeling:
Protein: 21 %
Fedt: 19 %
Kulhydrat: 60 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 747/178
Protein: 9 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 26 g
Ingredienser:
- 500 g valgfri pasta
- 1 bæger fedtfattig flødeost med løg og krydderurter
- 2 dl minimælk
- 1 løg
- 4 spsk. basilikum
- 1 spsk. olie
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 4 spsk. mager, revet ost
Sådan tilberedes pasta med pikant sovs:
- Kog pastaen efter anvisning på pakken.
- Pil og hak løget fint.
- Svits løget i olien.
- Tilsæt mælk og flødeost, og lad osten smelte i sovsen.
- Smag sovsen til med salt og peber, og hæld den over pastaen.
- Hak basilikum, og pynt retten med det.
- Servér med revet ost.
Dommen:
Elisabeth: Tjah, det kan vel godt spises
Benny: Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: Helt sikkert en ”gemmer”
Samlet:
Helt sikkert en ”gemmer”
- Pil og hak løget.
- Tilsæt mælk.
- Lad osten smelte.
- Smag sovsen til med salt og peber, og hæld den over pastaen.
- Hak basilikum.
- Servér med revet ost.