Personer
Minutter
Ingredienser
- 300 g flæskesteg med krydderurter
- 2 dl grov bulgur
- 1 broccoli (ca. 500 g)
- 2 rødløg
- 70 g ciabattabrød
- 2 gulerødder
- 8 cherrytomater
- 2 spsk. sennepsvinaigrette
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 skiver ciabattabrød
Sådan tilberedes fødselsdags-salat med flæskesteg
- Varm flæskestegen i ovnen ved et par hundrede grader i 15 minutters tid, til den er gennemvarm.
- Kog bulguren efter anvisningen på emballagen.
- Skyl broccolien, del den i buketter, og skær stokken i små, tynde stykker.
- Pil rødløg, og skær dem i små både.
- Giv broccoli og rødløg et hurtigt opkog (5 minutters tid), så de er møre, men stadig har bid.
- Skær de 70 gram ciabattabrød i tern, og rist dem på en tør pande.
- Skræl, og skær gulerødderne i lange, brede, tynde flager – f.eks. på rivejernet.
- Skær cherrytomaterne i både eller i halve.
- Lun ciabattabrødskiverne i ovnen eller på brødristeren.
- Skær stegen i skiver, og anret det hele på tallerkener, og hæld lidt sennepsvinaigrette over.
- Servér med ciabattabrød.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2395/570 - Energifordeling:
Protein: 21 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 49 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 564/135
Protein: 7 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 16 g