Normalt bruger vi pastaskruer eller -penne til disse skinkeschnitzler, men nu havde vi lige en rest tortelinni, og vi hader, når madvarer går til spilde. Og resultatet blev lige så godt.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
    Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
     2175/518
  • Energifordeling:
    Protein: 24 %
    Fedt:
     22 %
    Kulhydrat: 54 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     693/165
    Protein: 10 g
    Fedt: 4 g
    Kulhydrat: 22 g

Ingredienser:

  • 300 g skinkeschnitzel
  • 2 løg
  • 15 g stegemargarine
  • 3 dl vand
  • 1 tsk. majsstivelse
  • 1 spsk.
    grovkornet sennep
  • 50 g friskost naturel, maks. 12 %
  • 1 bdt. purløg
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 500 g tortelinni

Sådan tilberedes skinkeschnitzler i purløg-sennepssauce:

  1. Skær kødet i tynde strimler.
  2. Hak løgene.
  3. Svits kødet i margarinen.
  4. Hak løgene, og svits dem med, når kødet har fået lidt farve.
  5. Tilsæt vand, krydr med salt og peber, og lad det simre i 20 minutter.
  6. Kog pastaen efter anvisningen på posen.
  7. Jævn saucen med majsstivelsen udrørt i lidt vand.
  8. Tilsæt sennep, friskost og klippet purløg.
  9. Varm igennem.
  10. Servér med pastaen.

Sådan! skinkeschnitzler i purløg-sennepssauce. Nemt og enkelt. Velbekomme!

Dommen:

Benny: 4 ud af 5 point Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 ud af 5 point Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 ud af 5 point
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!