Normalt bruger vi pastaskruer eller -penne til disse skinkeschnitzler i purløg-sennepssauce, men nu havde vi lige en rest tortelinni, og vi hader, når madvarer går til spilde. Og resultatet blev lige så godt.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 300 g skinkeschnitzel
  • 2 løg
  • 15 g stegemargarine
  • 3 dl vand
  • 1 tsk. majsstivelse
  • 1 spsk.
    grovkornet sennep
  • 50 g friskost naturel, maks. 12 %
  • 1 bdt. purløg
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 500 g tortelinni

Sådan tilberedes skinkeschnitzler i purløg-sennepssauce

  1. Skær kødet i tynde strimler.
  2. Hak løgene.
  3. Svits kødet i margarinen.
  4. Hak løgene, og svits dem med, når kødet har fået lidt farve.
  5. Tilsæt vand, krydr med salt og peber, og lad det simre i 20 minutter.
  6. Kog pastaen efter anvisningen på posen.
  7. Jævn saucen med majsstivelsen udrørt i lidt vand.
  8. Tilsæt sennep, friskost og klippet purløg.
  9. Varm igennem.
  10. Servér med pastaen.

Sådan! skinkeschnitzler i purløg-sennepssauce. Nemt og enkelt. Velbekomme!

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2175/518
  • Energifordeling:
    Protein: 24 %
    Fedt: 22 %
    Kulhydrat: 54 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    693/165
    Protein: 10 g
    Fedt: 4 g
    Kulhydrat: 22 g

Andre opskrifter med grovkornet sennep

Kartoffelsalat med asparges - samt fiskefrikadeller

Kartoffelsalat med asparges – samt fiskefrikadeller

Nakkefilet og djævletomater med krydrede kokosris

Nakkefilet og djævletomater med krydrede kokosris

Vegetarisk gryde

Vegetarisk gryde

Tynde mørbradbøffer i sennepssauce med frækt tilbehør

Tynde mørbradbøffer i sennepssauce med frækt tilbehør

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Skinkeschnitzler i purløg-sennepssauce
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)