Fiskesuppe/-fond kan købes færdiglavet, og med det rette fyld har man hurtigt en lækker suppe.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
     2131/507
  • Energifordeling:
    Protein: 26 %
    Fedt: 25 %
    Kulhydrat:
     49 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     441/105
    Protein: 7 g
    Fedt:
     3 g
    Kulhydrat: 13 g

Ingredienser:

  • 7,5 dl fiskesuppe-/fond
  • 2,5 dl fløde 4 %
  • 250 g gulerødder
  • 1 spsk. karry
  • 175 g jomfruhummerhaler
  • 225 g skaldyrsblanding
  • 2 spsk. Becel let, flydende margarine
  • Risvineddike
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 300 g groft brød
  • ½ spsk. olie
  • 1 spsk. grofthakkede korianderblade
  • ½ dl kokosmel

Sådan tilberedes fiskesuppe med skaldyr og ristet kokos:

  1. Tænd ovnen på 225° C.
  2. Skræl gulerødderne, og skær dem i fine stave.
  3. Hæld fiskesuppen i en gryde, og bring den i kog.
  4. Rør karryen ud i fløden. Tilsæt det, og lad det småkoge i 3-5 minutter.
  5. Tilsæt gulerødderne, og lad dem koge i et par minutter.
  6. Pil skallerne af jomfruhummerhalerne, og fjern den sorte tarmstreng.
  7. Tilsæt skaldyrsblandingen, og lad igen suppen få et opkog og lad den simre i 1 minuts tid.
  8. Smag suppen til med risvineddike, salt og peber.
  9. Tilsæt til sidst margarinen, og lad den smelte.
  10. Skær brødet over på langs, og pensl med olie og drys med korianderblade.
  11. Sæt brødet i ovnen, til det er varmt.
  12. Rist kokosmelet på en tør pande.

Velbekomme!

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Filip: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!