Frisk og lækkert tilbehør til stegte og grillede retter.Varier evt. med andre rodfrugter eller kål- og frugtsorter.
  • Kategori: Tilbehør
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 10 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
     422/101
  • Energifordeling:
    Protein: 9 %
    Fedt: 16 %
    Kulhydrat:
     73 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     206/49
    Protein: 1 g
    Fedt:
     1 g
    Kulhydrat: 9 g

Ingredienser:

  • 400 g hvidkål
  • 1 løg
  • 2 gulerødder
  • 1 stort, rødt æble
  • Lidt persille eller purløg
  • Saft af 1 citron
  • ½-1 dl Miracle Whip, light
  • 2 spsk. fløde 9 %
  • 1 tsk. dijonsennep
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes coleslaw:

  1. Snit løg og kål i fine strimler.
  2. Skær gulerødder og æble i fine stænger (tændstikker).
  3. Bland Miracle Whip, fløde og sennep, og smag til med citron, salt og peber og evt. mere sennep.
  4. Hak persille/klip purløg og vend i dressingen.
  5. Vend grøntsagerne i.

Velbekomme!

Dommen:

Filip: 3 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Elisabeth: 3 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!