Mørbrad på en anderledes måde, som faktisk gør, at man kan få mørbraden til at række længere. Hurtigt og nemt og ikke mindst fedtfattigt. Man vil med fordel kunne anvende andet kød, såvel kogt som stegt. Et stykke hamburgerryg fra dagen før, lidt stegt kylling, ja, stort set hvad som helst. Dog skal det nok ikke stå i 20 minutter, hvis det er tilberedt i forvejen.
 

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2578/614
  • Energifordeling:
    Protein: 24  %
    Fedt:
     14 %
    Kulhydrat: 62 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 488/116
    Protein: 7 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 18 g

Ingredienser:

  • 1 mørbrad
  • 2 løg
  • 1 spsk. olie
  • 3 dl vand
  • 1 spsk. sennep
  • 50 g Cheasy friskost naturel
  • ½ dl purløg
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 500 g pasta

Sådan tilberedes pastafad med mørbrad:

  1. Skær scener og synligt fedt af mørbraden, og skær den i mindre stykker.
  2. Hak løgene.
  3. Svits kød og løg i olien.
  4. Tilsæt vand.
  5. Lad retten småkoge i 20 minutter.
  6. Kog pastaen efter anvisning på posen.
  7. Tilsæt sennep, ost og purløg til mørbradgryden.
  8. Varm retten igennem, og smag til med salt og peber.
  9. Hæld mørbradgryden over pastaen ved serveringen.
Velbekomme!

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Elisabeth: 3 point ud af 5Tjah, det kan vel godt spises
Benny: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 3 point ud af 5Tjah, det kan vel godt spises

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!