Komme hvad der komme vil, bare d’er rødbede til. En anderledes måde at få rødbeder på, og rødbedesalat kan sagtens bruges som tilbehør til mange andre retter end lige bøf.

Personer

Minutter

Rødbedesalaten her er ret enkel. Den består af få ingredienser og er hurtigt lavet. Og så er der gedeost indblandet. Vi elsker gedeost. Mums!

Ingredienser

  • 1 kg rødbeder – renset vægt
  • 2 spsk. balsamicoeddike
  • 2 spsk. flydende honning
  • ½ spsk. olivenolie
  • 50 g gederulle
  • 30 g pinjekerner
  • 500 g mager oksefars
  • 150 g rucolasalat
  • 1 spsk. citronsaft
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes bøf med rødbedesalat

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Skræl rødbederne, og skær dem i stave.
  3. Vend rødbederne med balsamico, honning, olie, salt og peber.
  4. Bag dem i ovnen 20-25 minutter.
  5. Ikke helt møre – de skal stadig have bid.
  6. Kom gedeost i skiver/klumper og pinjekerner over, og lad det stå i ovnen i et par minutter mere, til osten begynder at smelte.
  7. Form farsen til 4 bøffer, og steg dem på en tør pande. Krydr med salt og peber.
  8. Vend rucolasalat med citronsaft og salt.

Velbekomme!

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1772/422
  • Energifordeling:
    Protein: 29 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 41 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    408/97
    Protein: 7 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 10 g

Andre opskrifter med rucolasalat

Kartoffelsalat med kidneybønner, kikærter og sennepsdressing

Kartoffelsalat med kidneybønner, kikærter og sennepsdressing

Spaghetti med rucola og asparges

Spaghetti med rucola og asparges

Rødfisk med ærter og perleløg

Rødfisk med ærter og perleløg

Penne med ostesauce, rucola og gorgonzola

Penne med ostesauce, rucola og gorgonzola

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Bøf med rødbedesalat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)