Bøffer lavet i foliepakker – nemt, og de bevarer saftigheden. Fyldet kan jo varieres efter, hvad man kan lide… eller har i køleskabet. De kan også serveres med grovfrites til, hvilket jo giver lidt mindre ”aktiv” tid, da de jo passer sig selv i ovnen, og ikke skal skrælles.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
Kj/Kcal: 1427/340 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 23 %
Kulhydrat: 48 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
Kj/Kcal: 349/83
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 10 g
Ingredienser:
- 400 g mager oksefars
- 1 løg
- 1 peberfrugt
- 250 champignoner
- 2 tomater
- 1 spsk. olie
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 800 g kartofler
Sådan tilberedes bøffer i foliepakker:
- Tænd ovnen på 250° C.
- Skræl kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Form 4 bøffer af farsen.
- Brun dem på begge sider på en tør pande.
- Læg hver bøf på et stykke folie smurt med lidt olie.
- Skyl, og rens champignonerne, og skær dem i skiver.
- Svits dem på en tør pande, og fordel dem på bøfferne.
- Pil, og hak løget.
- Skyl peberfrugten, fjern frøstokken, og skær peberfrugten i tern.
- Svits løg og peberfrugt på en tør pande, og fordel dem over bøfferne.
- Skyl tomaterne, og skær dem i tern eller skiver, og fordel dem på bøfferne.
- Pak folien omhyggeligt sammen om kød og fyld.
- Steg pakkerne i ovnen i cirka 15 minutter.
Velbekomme!
Dommen:
Natascha: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate:Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Samlet:
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!