Kuller i broccolisuppe har måske ikke så indbydende en farve, men det er alligevel en dejlig suppe. God og nærende og cremet og fyldig.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 1 broccoli (500 g)
  • 1½ spsk. grøn karrypasta
  • 1 lille løg (ca. 50 g)
  • 4 spsk. bulgur
  • 1 banan
  • 1½ liter grøntsagsbouillon
  • 600 g kuller royal eller anden hvid, fast fisk
  • 2½ dl fromage frais

Tilbehør

Sådan tilberedes kuller i brocolisuppe med karry

  1. Del broccolien i buketter, skær stilken i tynde skiver.
  2. Tag ca. 100 g af de mindste broccolibuketter fra.
  3. Skær løget i både.
  4. Skyl bulguren.
  5. Skær bananen i tykke skiver.
  6. Lad karrypastaen blive varm i en gryde.
  7. Tilsæt løg, bulgur, banan og broccolien (på nær de 100 g), og svits det i karrypastaen i ca. 1 minut.
  8. Hæld bouillon i, og kog blandingen ved svag varme i ca. 10 minutter.
  9. Blend suppen.
  10. Bring suppen i kog under omrøring.
  11. Skær fisken i passende stykker.
  12. Tilsæt fisk og broccolibuketter – gem lidt buketter til pynt.
  13. Tag gryden af varmen og lad suppen trække ca. 3 minutter uden låg. Smag til.
  14. Servér suppen med fromage frais og brød.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2114/503
  • Energifordeling:
    Protein: 38 %
    Fedt: 18 %
    Kulhydrat: 44 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    250/60
    Protein: 6 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 6 g

Andre opskrifter med broccoli

Ostesauce med broccoli og gulerødder

Ostesauce med broccoli og gulerødder

Karbonader med mornaygratineret broccoli og haricots verts

Karbonader med mornaygratineret broccoli og haricots verts

Broccolisalat med mormordressing

Broccolisalat med mormordressing

Broccolipålæg

Broccolipålæg

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Kuller i broccolisuppe med karry
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)