Kuller i broccolisuppe har måske ikke så indbydende en farve, men det er alligevel en dejlig suppe. God og nærende og cremet og fyldig.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 broccoli (500 g)
- 1½ spsk. grøn karrypasta
- 1 lille løg (ca. 50 g)
- 4 spsk. bulgur
- 1 banan
- 1½ liter grøntsagsbouillon
- 600 g kuller royal eller anden hvid, fast fisk
- 2½ dl fromage frais
Tilbehør
- ½ lynbrød
Sådan tilberedes kuller i brocolisuppe med karry
- Del broccolien i buketter, skær stilken i tynde skiver.
- Tag ca. 100 g af de mindste broccolibuketter fra.
- Skær løget i både.
- Skyl bulguren.
- Skær bananen i tykke skiver.
- Lad karrypastaen blive varm i en gryde.
- Tilsæt løg, bulgur, banan og broccolien (på nær de 100 g), og svits det i karrypastaen i ca. 1 minut.
- Hæld bouillon i, og kog blandingen ved svag varme i ca. 10 minutter.
- Blend suppen.
- Bring suppen i kog under omrøring.
- Skær fisken i passende stykker.
- Tilsæt fisk og broccolibuketter – gem lidt buketter til pynt.
- Tag gryden af varmen og lad suppen trække ca. 3 minutter uden låg. Smag til.
- Servér suppen med fromage frais og brød.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2114/503 - Energifordeling:
Protein: 38 %
Fedt: 18 %
Kulhydrat: 44 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 250/60
Protein: 6 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 6 g
Informationer
Opskriftens navn
Kuller i broccolisuppe med karry
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on