Dette er ikke en ret, vi har fået opskriften på af Otto. Navnet har Benny givet den, fordi han synes, at risene bliver sådan lidt risotto-like, og så er det jo en wok-ret. Altså Wokotto.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1770/421 - Energifordeling:
Protein: 19 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 51 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 426/101
Protein: 5 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 13 g
Ingredienser:
- 1 tsk. stærk karry
- ½ spsk. olivenolie
- 300 g svinekød i tern eller strimler
- 2 dl vand
- 100 g selleri, revet eller finthakket
- ½ dl ris
- 750 g wokblanding
- 3 stænk soja
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 1 ciabattaflute
Sådan tilberedes wokotto:
- Varm wokken op.
- Svits karryen, og tilsæt dernæst olien, og rør det sammen.
- Skær evt. kødet i mindre stykker, tilsæt det, og brun det.
- Tilsæt vand, selleri og ris.
- Tilsæt et drys salt.
- Lad det stege i små 10 minutter.
- Tilsæt wokblandingen – lad det ligge oven på til at begynde med, og rør det så op med resten af retten efter et par minutter.
- Lad det stege i små 5 minutter.
- Tilsæt soja, og rør retten sammen.
- Servér brødet til den varme wokotto, evt. lunt.