Denne weekendwok her blev til en søndag eftermiddag, hvor vi ikke gad lave mad. Vi kiggede i køleskabet, hev wokken frem, og det blev så til denne ret. Hurtig at lave, få brugt dine rester, nem at tilberede.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1698/404
  • Energifordeling:
    Protein: 28 %
    Fedt:
     12 %
    Kulhydrat: 60 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 434/103
    Protein: 8 g
    Fedt:
     1 g
    Kulhydrat: 16 g

Ingredienser:

  • 250 g nudler
  • 4 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 2 tomater
  • 1 løg
  • 3 pollackfileter
  • 3 tsk. karry
  • 2 spsk. soja
  • 1 spsk. olie
  • 1 dl vand
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes weekendwok:

  1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  2. Skær fisken i mindre stykker.
  3. Skræl gulerødder, og skær dem i stænger.
  4. Skyl peberfrugter og tomater.
  5. Skær peberfrugten i strimler, og tomaterne i både.
  6. Pil løget, og skær det i mindre stykker.
  7. Rist karryen af i en tør wok.
  8. Tilsæt olien.
  9. Rist fisken i olien.
  10. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad retten simre, til grøntsagerne er møre.
  11. Bland nudlerne i, og smag til med salt og peber.
  12. Servér den varme weekendwok.

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Filip: 5 point ud af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!