Denne weekendwok her blev til en søndag eftermiddag, hvor vi ikke gad lave mad. Vi kiggede i køleskabet, hev wokken frem, og det blev så til denne ret. Hurtig at lave, få brugt dine rester, nem at tilberede.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 250 g nudler
  • 4 gulerødder
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 grøn peberfrugt
  • 2 tomater
  • 1 løg
  • 3 pollackfileter
  • 3 tsk. karry
  • 2 spsk. soja
  • 1 spsk. olie
  • 1 dl vand
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes weekendwok

  1. Kog nudlerne efter anvisningen på pakken.
  2. Skær fisken i mindre stykker.
  3. Skræl gulerødder, og skær dem i stænger.
  4. Skyl peberfrugter og tomater.
  5. Skær peberfrugten i strimler, og tomaterne i både.
  6. Pil løget, og skær det i mindre stykker.
  7. Rist karryen af i en tør wok.
  8. Tilsæt olien.
  9. Rist fisken i olien.
  10. Tilsæt de øvrige ingredienser, og lad retten simre, til grøntsagerne er møre.
  11. Bland nudlerne i, og smag til med salt og peber.
  12. Servér den varme weekendwok.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1698/404
  • Energifordeling:
    Protein: 28 %
    Fedt: 12 %
    Kulhydrat: 60 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    434/103
    Protein: 8 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 16 g

Andre opskrifter med pollack

Pollackfileter med sprøde rodfrugter

Pollackfileter med sprøde rodfrugter

Fiskesuppe med rejer

Fiskesuppe med rejer

Pollack i folie

Pollack i folie

Citronmarineret pollack

Citronmarineret pollack

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Weekendwok
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)