Lækkert i en sandwich eller på en rugbrødsmad eller evt. på et stykke knækbrød. Den er også velegnet til at putte i et glas/på en asiet med lidt salat, en skive citron, lidt hakket løg og evt. karse og et stykke flutes, så har man en forret.

  • Kategori: Frokost
  • Antal: 400 g
  • Tilberedning: 5 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. spsk.:
    KJ/Kcal: 45/11
  • Energifordeling:
    Protein: 75 %
    Fedt:
     6 %
    Kulhydrat: 19 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 299/71
    Protein: 13 g
    Fedt:
     <1 g
    Kulhydrat: 3 g

Ingredienser:

  • 1 dåse tun i vand
  • 1½-2 dl fromage frais
  • Evt. ¼ dl vand
  • ½ løg
  • Citronsaft
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes tunsalat:

  1. Lad tunen dryppe af i en si.
  2. Hak løget fint.
  3. Rør fromage frais med de hakkede løg.
  4. Tilsæt tun og evt. vand, hvis dressingen er for tyk.
  5. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  6. Servér på brød.

Dommen:

Natascha: 5 point af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Elisabeth: 5 point af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 5 point af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: 5 point af 5Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point af 5

Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!