Her i huset er det altid – næsten – far der laver maden, når den står på wok. Om det er fordi, det er nemt og hurtigt, skal jeg lade være usagt Smiley

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2103/501
  • Energifordeling:
    Protein: 21 %
    Fedt:
     30 %
    Kulhydrat: 49 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 
    651/155
    Protein: 8 g
    Fedt:
     5 g
    Kulhydrat: 19 g

Ingredienser:

  • 400 g skinkekød i tern
  • 1 tsk. karry
  • 1 ps. wokblanding (500 g)
  • 4 spsk. soyasauce
  • 1 tsk. olie
  • 1 spsk. sirup
  • 1 tsk. balsamicoeddike
  • ½ dl vand
  • 2 dl bulgur

Tilbehør:

  • 200 g ciabattabrød

Sådan tilberedes skinketern i wok:

  1. Kog bulguren efter anvisningen på pakken.
  2. Svits karryen i wokken.
  3. Kom soyasauce, olie og vand i wokken, og lad det koge lidt ned.
  4. Kom kødet i, og brun det.
  5. Tilsæt sirup, og lad det hele stege i ca. 5 minutter.
  6. Hæld vandet fra bulguren, og hæld bulguren i wokken, og lad den stege med i yderligere 5 minutter.
  7. Tilsæt wokblandingen, og steg, til det er varmet helt igennem.
  8. Smag til med salt og peber.
  9. Servér med ciabattabrød.

Dommen:

Natascha:  4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate:  4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!