Tandoori er et fantastisk krydderi, og en tandooripaneret rødtunge med æbleraita er intet mindre end fantastisk. Til varm mad, til frokostbordet og såmænd også på grillen.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 600 g rødtungefilet
- 2 æbler
- 2 spsk. citronsaft
- 400 g mager græsk yoghurt, 2 %
- 20 mynteblade
- 4 spsk. mel
- 4 tsk. tandoorikrydderi
- 1 spsk. olie
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 2-4 stk. naanbrød, 230 g
Sådan tilberedes tandooripaneret rødtunge med æbleraita
- Skær æblerne i både og derefter i smalle stave.
- Dryp med citronsaft, og bland med yoghurt.
- Hak myntebladene fint, og tilsæt dem.
- Smag til med salt og peber.
- Bland mel, tandoorikrydderi, salt og peber, og vend fisken heri.
- Varm olien, og steg fiskefileterne ved god varme i ca. 3 minutter på hver side.
- Lun naanbrødet i ovnen eller på en brødrister.
- Portionsanret fisken med æbleraitaen oven på, og server med naanbrødet.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1813/432 - Energifordeling:
Protein: 31 %
Fedt: 24 %
Kulhydrat: 45 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 495/118
Protein: 9 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 13 g
Informationer
Opskriftens navn
Tandooripaneret rødtunge med æbleraita
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on