Tandoori er et fantastisk krydderi, og en tandooripaneret rødtunge med æbleraita er intet mindre end fantastisk. Til varm mad, til frokostbordet og såmænd også på grillen.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 600 g rødtungefilet
  • 2 æbler
  • 2 spsk. citronsaft
  • 400 g mager græsk yoghurt, 2 %
  • 20 mynteblade
  • 4 spsk. mel
  • 4 tsk. tandoorikrydderi
  • 1 spsk. olie
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

Sådan tilberedes tandooripaneret rødtunge med æbleraita

  1. Skær æblerne i både og derefter i smalle stave.
  2. Dryp med citronsaft, og bland med yoghurt.
  3. Hak myntebladene fint, og tilsæt dem.
  4. Smag til med salt og peber.
  5. Bland mel, tandoorikrydderi, salt og peber, og vend fisken heri.
  6. Varm olien, og steg fiskefileterne ved god varme i ca. 3 minutter på hver side.
  7. Lun naanbrødet i ovnen eller på en brødrister.
  8. Portionsanret fisken med æbleraitaen oven på, og server med naanbrødet.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1813/432
  • Energifordeling:
    Protein: 31 %
    Fedt: 24 %
    Kulhydrat: 45 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    495/118
    Protein: 9 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 13 g

Andre opskrifter med tandoori

Tandoori turkey og agurkeraita

Tandoori turkey og agurkeraita

Stegt fisk med blomkål og ristet sesam

Stegt fisk med blomkål og ristet sesam

Tandoorimarinerede kyllingespyd med raita og stegte kartofler

Tandoorimarinerede kyllingespyd med raita og stegte kartofler

Hot and sweet wokret

Hot and sweet wokret

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Tandooripaneret rødtunge med æbleraita
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)