Der er næsten feriestemning over det. Italien, solskin, gårdmusikanter, Lady og Vagabonden og spaghetti og kødboller i tomatsovs.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 fed hvidløg
- 1 stor håndfuld bredbladet persille
- Skal fra 1 usprøjtet citron
- 400 g fuldkornsspaghetti
- 500 g mager oksefars
- 1 spsk. olivenolie
- 1 dåse flåede, hakkede tomater
- 2 dl oksebouillon
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 50 g parmesan
Sådan tilberedes spaghetti og kødboller i tomatsovs
- Hak hvidløg, persille og revet citronskal sammen til en gremolata.
- Kog spaghettien som anvist på posen.
- Bland farsen med 1 spsk. gremolata, salt og peber.
- Form farsen til kødboller med en dessertske.
- Brun kødbollerne i olien.
- Tilsæt tomater og bouillon, og lad det hele simre 6-8 minutter.
- Smag til med salt og peber, og bland den kogte, afdryppede spaghetti i.
- Servér den færdige spaghetti og kødboller i dybe tallerkner.
- Drys med gremolata og høvlet parmesan.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2635/627 - Energifordeling:
Protein: 28 %
Fedt: 20 %
Kulhydrat: 52 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 487/116
Protein: 8 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 15 g
Informationer
Opskriftens navn
Spaghetti og kødboller i tomatsovs
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on