Der er næsten feriestemning over det. Italien, solskin, gårdmusikanter, Lady og Vagabonden og spaghetti og kødboller i tomatsovs.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 fed hvidløg
  • 1 stor håndfuld bredbladet persille
  • Skal fra 1 usprøjtet citron
  • 400 g fuldkornsspaghetti
  • 500 g mager oksefars
  • 1 spsk. olivenolie
  • 1 dåse flåede, hakkede tomater
  • 2 dl oksebouillon
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 50 g parmesan

Sådan tilberedes spaghetti og kødboller i tomatsovs

  1. Hak hvidløg, persille og revet citronskal sammen til en gremolata.
  2. Kog spaghettien som anvist på posen.
  3. Bland farsen med 1 spsk. gremolata, salt og peber.
  4. Form farsen til kødboller med en dessertske.
  5. Brun kødbollerne i olien.
  6. Tilsæt tomater og bouillon, og lad det hele simre 6-8 minutter.
  7. Smag til med salt og peber, og bland den kogte, afdryppede spaghetti i.
  8. Servér den færdige spaghetti og kødboller i dybe tallerkner.
  9. Drys med gremolata og høvlet parmesan.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 30 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2635/627
  • Energifordeling:
    Protein: 28 %
    Fedt: 20 %
    Kulhydrat: 52 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    487/116
    Protein: 8 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 15 g

Andre opskrifter med bredbladet persille

Risotto i Mornaysauce med løg- og bacondrys

Risotto i Mornaysauce med løg- og bacondrys

Grillet kulmule med kartoffelsalat og grydehvedebrød med crosini

Grillet kulmule med kartoffelsalat og grydehvedebrød med crosini

Vegetarpizza

Vegetarpizza

Kylling i hvidvin

Kylling i hvidvin

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Spaghetti og kødboller i tomatsovs
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)