Dejlig frisk sommersalat på et godt stykke rugbrød. Det smager bare herligt, og det er nemt at lave.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 5 spsk. skyr
  • 1 spsk. rygeost
  • 10 skiver agurkesalat (ca. 40 g)
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 8 skiver rugbrød (400 g)

Sådan tilberedes sommersalat

  1. Læg agurkesalaten til afdrypning på et kaffefilter.
  2. Bland skyr og rygeost.
  3. Smag til med salt og peber.
  4. Skær agurkeskiverne i strimler, og bland dem i.
  5. Servér den færdige sommersalat på en skive rugbrød.
  • Kategori: Frokost
  • Antal: 8 personer
  • Tilberedning: 10 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    542/129
  • Energifordeling:
    Protein: 13 %
    Fedt: 7 %
    Kulhydrat: 80 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    781/186
    Protein: 6 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 37 g

Andre opskrifter på pålæg

Broccolipålæg

Broccolipålæg

Tunsalat

Tunsalat

Hvidløgsost

Hvidløgsost

Karrysalat

Karrysalat

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Sommersalat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)