Denne karrysalat kan sagtens holde sig et par dage i køleskab. Smager dejligt oven på en sildemad. Målene på sukker,
Gram
Minutter
Målene på sukker, citron, karry, salt og peber er kun henvisninger, da det jo er en smagssag, men det er, hvad vi bruger.
Ingredienser
- 2½ dl fromage frais
- 50 g små pastaer (makaroni)
- 2 æg
- 1 æble
- 1 spsk. syltede agurker
- 1 stængel bladselleri
- 1 spsk. kapers
- 1 spsk. rørsukker
- 1 spsk. citronsaft
- 4 spsk. karry
- 2 tsk. salt
- 2 tsk. peber
Sådan tilberedes karrysalat
- Kog pastaen efter anvisningen på posen, og afkøl den.
- Kog æggene i kogende vand i 8 minutter, og afkøl dem.
- Smag fromage frais til med sukker, citron, karry, salt og peber.
- Skyl æble og bladselleri, og hak det i fine tern.
- Hak de syltede agurker og kapers fint.
- Hak det ene æg og hviden fra det andet fint.
- Bland det hele med fromage frais-blandingen, og smag til igen.
- Server på et stykke groft rugbrød evt. med lidt grøn pynt.
- Kategori: Frokost
- Antal: Ca. 700 g
- Tilberedning: 15 minutter + afkøling
- Fryseegnet: Nej
- Pr. spsk.:
KJ/Kcal: 656/13 - Energifordeling:
Protein: 32 %
Fedt: 14 %
Kulhydrat: 54 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 376/90
Protein: 7 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 12 g
Informationer
Opskriftens navn
Karrysalat
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
Trackbacks/Pingbacks