Vi har omdøbt burgeren ved navn Sloppy Joe til sjuskedortes yndlingsburger. En burger med oksefars, men uden bøf. Hertil kan man servere salat, eller som her, krydrede linser.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 2 løg
- 500 g mager oksefars
- ½ tsk. paprika
- ½ tsk. tørret estragon
- 250 g champignoner
- 3 spsk. ketchup
- 1 tsk. olie
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 burgerboller – gerne hjemmelavede burgerboller
- 1 hjertesalat
- 200 g krydrede linser
Sådan tilberedes sjuskedortes yndlingsburger – Sloppy Joe
- Pil løgene, og hak dem fint.
- Svits løgene i olie.
- Tilsæt kødet, og svits det med, indtil det er gennemstegt.
- Krydr med paprika og estragon.
- Skyl champignonerne, og skær dem i små tern, og svits dem med kødet, til de er helt bløde.
- Vend ketchuppen i kødet.
- Lun burgerbollerne, og fyld dem med salt og kød.
- Servér de krydrede linser til Sjuskedortes yndlingsburger – Sloppy Joe.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1789/426 - Energifordeling:
Protein: 33 %
Fedt: 20 %
Kulhydrat: 47 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 526/125
Protein: 10 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 14 g
Informationer
Opskriftens navn
Sjuskedortes yndlingsburger – Sloppy Joe
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on