Skindstegt kullerfilet med svampesauce og bulgursalat er sprød fisk og lækkert tilbehør. Det smager skønt. Meget mere er der ikke at sige om det. 

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 2 dl bulgur
  • 4 dl kogende vand
  • 1 løg
  • 1 rød peberfrugt
  • 2½ spsk. olivenolie
  • 2 fed hvidløg
  • 2 spsk. frisk persille
  • ½ tsk. chilipulver
  • 2 spsk. citronsaft
  • ½ tsk. allehånde
  • 600 g kullerfilet med skind
  • 1 skalotteløg
  • ½ bdt. purløg
  • 1½ dl fløde, 4 %
  • ½ dl minimælk
  • 200 g blandede svampe
  • 2 dl hønsebouillon
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes skindstegt kullerfilet med svampesauce og bulgursalat

  1. Læg bulguren i en sigte, og skyl den i koldt vand.
  2. Hæld den i en skål, og hæld det kogende vand over.
  3. Lad det trække i ½ time. Rør en gang imellem med en gaffel.
  4. Ordn imens svampene, og svits dem i en gryde til væden er fordampet.
  5. Tilsæt fløde og mælk, og lad det koge ind til det får en cremet konsistens.
  6. Rids skindsiden af fisken med en skarp kniv.
  7. Steg fisken på skindsiden i 1 spsk. olie i ca. 3-5 minutter.
  8. Tag fileterne af blusset, og lad dem hvile i yderligere 2 minutter inden servering.
  9. Hak skalotteløget fint.
  10. Hak løg og peberfrugt.
  11. Hak persillen.
  12. Tilsæt skalotteløg og klippet purløg til saucen, og smag til med salt og peber.
  13. Bland citronsaft, 1½ spsk. olie, persille, presset hvidløg, chilipulver og allehånde til en dressing.
  14. Vend bulgur, løg og peberfrugt i dressingen, og smag til.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1625/387
  • Energifordeling:
    Protein: 31 %
    Fedt: 28 %
    Kulhydrat: 41 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    360/86
    Protein: 7 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 8 g

Andre opskrifter med kuller

Kuller på spinat med tomatsauce

Kuller på spinat med tomatsauce

Kuller-filet med råstegte kartofler

Kuller-filet med råstegte kartofler

Kuller med tomater og dild i fløde

Kuller med tomater og dild i fløde

Kuller med citrusmarineret blomkål og kartofler fra de kanariske øer

Kuller med citrusmarineret blomkål og kartofler fra de kanariske øer

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Skindstegt kullerfilet med svampesauce og bulgursalat
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)