Sandwich med lækkert fyld. Og sundt. Næringsindholdet varierer naturligvis afhængig af, hvilket brød der anvendes.
- Kategori: Frokost/Mellemmåltid
- Antal: 8 sandwich
- Tilberedning: 60 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. sandwich:
KJ/Kcal: 821/195 - Energifordeling:
Protein: 22 %
Fedt: 28 %
Kulhydrat: 50 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 729/174
Protein: 10 g
Fedt: 5 g
Kulhydrat: 22 g
Ingredienser:
- 150 g flødeost naturel light
- 1 dåse torskerogn
- 1 tsk. stærk karry
- 4 spsk. finthakkede syltede agurker
- 8 skiver groft sandwichbrød
- 1 dl brøndkarse
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes sandwich med torskerognssalat:
- Hak de syltede agurker.
- Rør flødeosten sammen med torskerognen, karry og syltede agurker, og salt og peber.
- Stil torskerognssalaten i køleskabet i mindst ½ time.
- Smør sandwichbrødene med torskerognssalaten, og læg dem sammen to og to med brøndkarse imellem.
- Skær hver sandwich over diagonalt, så der bliver 2 trekanter af hver.
Dommen:
Samlet: