Sandwich med lækkert fyld. Og sundt. Næringsindholdet varierer naturligvis afhængig af, hvilket brød der anvendes.

  • Kategori: Frokost/Mellemmåltid
  • Antal: 8 sandwich
  • Tilberedning: 60 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. sandwich:
    KJ/Kcal: 
    821/195
  • Energifordeling:
    Protein: 22 %
    Fedt: 28 %
    Kulhydrat:
     50 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     729/174
    Protein: 10 g
    Fedt:
     5 g
    Kulhydrat: 22 g

Ingredienser:

  • 150 g flødeost naturel light
  • 1 dåse torskerogn
  • 1 tsk. stærk karry
  • 4 spsk. finthakkede syltede agurker
  • 8 skiver groft sandwichbrød
  • 1 dl brøndkarse
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes sandwich med torskerognssalat:

  1. Hak de syltede agurker.
  2. Rør flødeosten sammen med torskerognen, karry og syltede agurker, og salt og peber.
  3. Stil torskerognssalaten i køleskabet i mindst ½ time.
  4. Smør sandwichbrødene med torskerognssalaten, og læg dem sammen to og to med brøndkarse imellem.
  5. Skær hver sandwich over diagonalt, så der bliver 2 trekanter af hver.

Dommen:

Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

 

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”