Man kan købe mange forskellige slags fiskefars – man kan selvfølgelig også lave den selv eller bede fiskehandleren gøre det, mens man venter. Vi brugte fars blandet af torsk og kulmule.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 2139/509
  • Energifordeling:
    Protein: 18 %
    Fedt:
     21 %
    Kulhydrat: 61 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     432/103
    Protein: 5 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 16 g

Ingredienser:

  • 1 kg nye kartofler
  • 600 g fiskefars
  • 1 dl rasp
  • 1 spsk. olie
  • 15 g stegemargarine
  • 60 g icebergsalat
  • 40 g marineret søgræs (købes også hos fiskehandleren)
  • 2 tomater
  • 100 g salattern, 5 %
  • 50 g radiser
  • 2 tsk. Italian dressing
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes fiskekrebinetter med søgræssalat:

  1. Vask og skrab kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
  2. Rør fiskefarsen med salt og peber, og form dem til 4 krebinetter.
  3. Vend krebinetterne i rasp, og steg dem i en blanding af olie og margarine, til de er gennemstegte – 4-5 minutter på hver side.
  4. Skyl og snit salaten.
  5. Skyl tomater og radiser, og skær dem i skiver.
  6. Bland salat, søgræs, salattern, tomat- og radiseskiver med dressingen.

Velbekomme!

Dommen:

Filip: 3 point ud af 5 Tjah, det kan vel godt spises

Elisabeth: 2 point ud af 5 Det smager ikke specielt godt

Benny: 5 point ud af 5 Jeps, helt sikkert et hit

Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!