Rødspættefileter med karryhonningsauce og salsa er en sød ret i det salte køkken. Salsaen er særdeles lækker og kan serveres til mange andre stegte retter.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 1 spsk. dijonsennep
- 1 spsk. mild karry
- 1/3 dl Becel let, flydende margarine
- 250 g cherrytomater
- 1 moden mango
- 1 rødløg
- 1 fed hvidløg
- 4 spsk. citronsaft
- 1 spsk. olie
- 30 g mandler
- 2 modne avocadoer
- 1 rød snackpeber
- 3 spsk. frisk, hakket koriander
- 3 spsk. honning
- 600 g rødspættefileter
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 850-1000 g kartofler
- 1 broccoli
Sådan tilberedes rødspættefileter med karryhonningsauce og salsa
- Skær cherrytomaterne i tern.
- Fjern avokadoer og mango for sten og skal, og skær frugtkødet i tern.
- Hak rødløg, hvidløg og snackpeber meget fint.
- Rør alle ingredienserne sammen med koriander, citronsaft, olie, salt og peber.
- Smag til, og lad salsaen trække ved stuetemperatur frem til servering.
- Kog kartoflerne i letsaltet vand til de er møre.
- Tænd ovnen på 175° C.
- Rør honning, dijonsennep, karry, margarine og lidt salt og peber sammen.
- Pensl et ovnfast fad med lidt olie.
- Buk fiskefileterne sammen på midten, og læg dem lidt ind over hinanden i fadet.
- Hæld karryhonningsaucen over, og sæt fadet i ovnen i ca. 12-14 minutter, til fisken er mør.
- Kog broccolien i letsaltet vand, så længe at der stadig er bid i den.
- Skær mandlerne i mindre stykker, og rist dem på en tør pande, og drys dem over fisken lige inden servering.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 5 personer
- Tilberedning: 1 time
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2199/523 - Energifordeling:
Protein: 23 %
Fedt: 29 %
Kulhydrat: 48 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 460/110
Protein: 8 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 17 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Rødspættefileter med karryhonningsauce og salsa
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse