Remouladerelishen kan sagtens holde sig i køleskabet et par dage, så den kan du evt. lave i forvejen. Servér evt. på en grøn salat, det er så godt for øjet. Smiley

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person.:
    KJ/Kcal:
    2058/490
  • Energifordeling:
    Protein: 31 %
    Fedt: 19 %
    Kulhydrat: 50 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 374/89
    Protein: 7 g
    Fedt: 2  g
    Kulhydrat: 11 g

Ingredienser:

  • 100 g fromage frais
  • 1 pasteuriserede æggeblommer
  • ½ spsk. sød sennep
  • 1 stort løg
  • 75 g syltede agurker
  • 1 gulerod
  • 2 æbler
  • 1 tsk. karry
  • 1 tsk. sukker
  • 1½ dl A38
    • 1 bundt persille
    • 600 g rødspættefilet
    • 8 spsk. mel
    • 15 g stegemargarine
    • 1 spsk. olie
      • Salt
      • Peber

      Tilbehør:

      • 680 g kartofler
      1. Skrub kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
      2. Rør fromage frais, æggeblomme og sennep sammen.
      3. Hak løget fint.
      4. Hak den syltede agurk fint.
      5. Riv guleroden, og skær æblerne i tern.
      6. Skyl og hak persillen.
      7. Vend løg, syltet agurk, gulerødder og æble i fromage frais-blandingen.
      8. Tilsæt A38 og ca. halvdelen af persillen.
      9. Smag til med karry, sukker, salt og peber.
      10. Sæt relishen på køl, indtil servering.
      11. Bland mel og resten af persillen, salt og peber, og vend fiskefileterne i det.
      12. Stege fileterne i en blanding af margarine og olie.

      Dommen:

      Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
      Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
      Beate:  5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

      Samlet:

      5 point ud af 5
      Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
       

       


      Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!