Rødfisk på grøntsager er meget simpelt, meget hurtigt og yderst velsmagende. Godt til en travl dag.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 450 g rødfiskefilet
- 4 tsk. rød pesto
- Saft af 1 citron
- 500 g wokblanding
- 1 brev bearnaisepulver
- 2 dl minimælk
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes rødfisk på grøntsager i ovn
- Tænd ovnen på 225° C
- Hæld wokblandingen i en lille bradepande eller anden ovnfast beholder.
- Sæt den i ovnen i ca. 20 minutter.
- Skær fisken i passende stykker, og krydr med salt og peber.
- Fordel 3 tsk. rød pesto på dem, og pres citronsaft over dem.
- Læg fisken oven på wokblandingen, når der er 10 minutter tilbage af tilberedningstiden, og skru ned på 200° C.
- Bland mælk og bearnaisepulver, og varm op under omrøring.
- Smag saucen til med rød pesto.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 3 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 954/227 - Energifordeling:
Protein: 50 %
Fedt: 23 %
Kulhydrat: 27 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 252/60
Protein: 8 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 4 g
Informationer
Opskriftens navn
Rødfisk på grøntsager i ovn
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on