Rødfisk på grøntsager er meget simpelt, meget hurtigt og yderst velsmagende. Godt til en travl dag.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 450 g rødfiskefilet
  • 4 tsk. rød pesto
  • Saft af 1 citron
  • 500 g wokblanding
  • 1 brev bearnaisepulver
  • 2 dl minimælk
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes rødfisk på grøntsager i ovn

  1. Tænd ovnen på 225° C
  2. Hæld wokblandingen i en lille bradepande eller anden ovnfast beholder.
  3. Sæt den i ovnen i ca. 20 minutter.
  4. Skær fisken i passende stykker, og krydr med salt og peber.
  5. Fordel 3 tsk. rød pesto på dem, og pres citronsaft over dem.
  6. Læg fisken oven på wokblandingen, når der er 10 minutter tilbage af tilberedningstiden, og skru ned på 200° C.
  7. Bland mælk og bearnaisepulver, og varm op under omrøring.
  8. Smag saucen til med rød pesto.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 3 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    954/227
  • Energifordeling:
    Protein: 50 %
    Fedt: 23 %
    Kulhydrat: 27 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    252/60
    Protein: 8 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 4 g

Andre opskrifter med rødfisk

fiskefilet med søde løg

fiskefilet med søde løg

Rødfisk og skaldyr i kokosmælk med æblevinaigrette

Rødfisk og skaldyr i kokosmælk med æblevinaigrette

Rødfisk med tomatsauce og kogte pintobønner

Rødfisk med tomatsauce og kogte pintobønner

Skindstegt rødfisk med citrusribskartofler

Skindstegt rødfisk med citrusribskartofler

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Rødfisk på grøntsager i ovn
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)