Meget simpelt, meget hurtigt og yderst velsmagende. Godt til en travl dag.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 3 personer
  • Tilberedning: 20 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    954/227
  • Energifordeling:
    Protein: 50 %
    Fedt: 23 %
    Kulhydrat: 27 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 252/60
    Protein: 8 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 4 g

Ingredienser:

  • 450 g rødfiskefilet
  • 4 tsk. rød pesto
  • Saft af 1 citron
  • 500 g wokblanding
  • 1 brev bearnaisepulver
  • 2 dl minimælk
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes rødfisk på grøntsager i ovn:

  1. Tænd ovnen på 225° C
  2. Hæld wokblandingen i en lille bradepande eller anden ovnfast beholder.
  3. Sæt den i ovnen i ca. 20 minutter.
  4. Skær fisken i passende stykker, og krydr med salt og peber.
  5. Fordel 3 tsk. rød pesto på dem, og pres citronsaft over dem.
  6. Læg fisken oven på wokblandingen, når der er 10 minutter tilbage af tilberedningstiden, og skru ned på 200° C.
  7. Bland mælk og bearnaisepulver, og varm op under omrøring.
  8. Smag saucen til med rød pesto.

Dommen:

Natascha:  4 point ud af 5  Helt sikkert en ”gemmer”
Benny:  4 point ud af 5  Helt sikkert en ”gemmer”
Beate:  4 point ud af 5  Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”
 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!