Denne råkostsalat er et eksempel på, hvordan man kan få brugt sine ”grønsags/-frugtrester”, for alt muligt kan bruges i denne salat. Det er bare om at kigge i køleskabet og se, hvor mange halve, kvarte eller andre rester grøntsager, man ikke har fået spist i løbet af ugen.
- Kategori: Tilbehør
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 10 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1004/239 - Energifordeling:
Protein: 7 %
Fedt: 5 %
Kulhydrat: 88 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 248/59
Protein: 1 g
Fedt: <1 g
Kulhydrat: 13 g
Ingredienser:
- ½ hvidkål
- 5 gulerødder
- ½ icebergsalat
- 100 g rosiner
- 4-5 skiver ananas
- ½ dl ananassaft
Sådan tilberedes vores råkostsalat:
- Vask gulerødderne, og riv eller hak dem.
- Vask salat og kål, og snit eller hak dem.
- Skær ananasskiverne i tern.
- Bland alle ingredienserne, og din råkostsalat er klar til servering.
Voila!
Dommen: