Lækre muffins med oliven til suppen. Eller måske bare til et stykke mellemmad. Vi fik dem til vores Tomatsuppe med basilikum, og den passede de fint til.

  • Kategori: Bagværk
  • Antal: 12 stk.
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. stk.:
    KJ/Kcal:
    742/177
  • Energifordeling:
    Protein: 18 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat:
    52 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    779/186
    Protein: 8 g
    Fedt:
    6 g
    Kulhydrat: 23 g

Ingredienser:

  • 100 g salattern
  • 225 g hvedemel
  • 125 g grahamsmel
  • 2 tsk. bagepulver
  • ¾ tsk. groft salt
  • 150 sorte oliven uden sten
  • 4 æg
  • ½ dl Becel let, flydende margarine
  • 2 dl yoghurt naturel 0,1 %

Sådan tilberedes muffins med oliven:

  1. Tænd ovnen på 200 ° C.
  2. Smuldr salatternene groft.
  3. Halver olivenerne.
  4. Bland mel, bagepulver, salt, ost og oliven.
  5. Pisk æg, margarinen og yoghurt sammen, og rør det i melblandingen.
  6. Fordel dejen i 12 muffinsforme.
  7. Bag dine olivenmuffins i ca. 20 minutter, til de er gennembagte.

Velbekomme!

Dommen:

Natascha: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Filip: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Farmor: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!