Det er ikke så nemt endda at få fat i fedtfattige pølser. Men man kan faktisk i de fleste almindelige dagligvareforretninger købe kyllingepølser med lavt fedtindhold (6-8 %). Indrømmet, de er dyrere end almindelige pølser, men de smager også mere af kød. Prøv dem f.eks. i denne ret – pølser og æbler i karry, der både er nem og hurtig at lave, og som smager godt.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 300 g kyllingepølser
  • 2 porrer
  • 2 æbler
  • 1 tsk. olie
  • 1 tsk. karry
  • 1 ds. flåede, hakkede tomater
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 4 dl ris

Sådan tilberedes pølser og æbler i karry

  1. Tænd ovnen på 200° C.
  2. Kog risene efter anvisningen på posen.
  3. Skær pølserne i halve
  4. Læg pølserne i et ovnfast fad, og sæt dem i ovnen i ca. 10 min.
  5. Rens og skyl porrerne, og skær dem i tynde skiver.
  6. Skræl æblerne, riv dem groft.
  7. Varm olien op, og tilsæt porrer, æbler og karry, krydr med salt og peber.
  8. Steg under omrøring i 2-3 min.
  9. Tilsæt de hakkede tomater, og lad alt simre i ca. 5 min.
  10. Når pølserne er klar, tages fadet ud af ovnen og grøntsagerne blandes i.
  11. Server med ris.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1994/475
  • Energifordeling:
    Protein: 18 %
    Fedt: 17 %
    Kulhydrat: 65 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    546/130
    Protein: 6 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 21 g

Andre opskrifter med kyllingepølser

Pølser og varm kartoffelsalat

Pølser og varm kartoffelsalat

Pølserisotto

Pølserisotto

Kombardo-gryde med mørbrad

Kombardo-gryde med mørbrad

Pølsepande

Pølsepande

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Pølser og æbler i karry
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)