Det er ikke så nemt endda at få fat i fedtfattige pølser. Men man kan faktisk i de fleste almindelige dagligvareforretninger købe kyllingepølser med lavt fedtindhold (6-8 %). Indrømmet, de er dyrere end almindelige pølser, men de smager også mere af kød. Prøv dem f.eks. i denne ret – pølser og æbler i karry, der både er nem og hurtig at lave, og som smager godt.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 300 g kyllingepølser
- 2 porrer
- 2 æbler
- 1 tsk. olie
- 1 tsk. karry
- 1 ds. flåede, hakkede tomater
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 4 dl ris
Sådan tilberedes pølser og æbler i karry
- Tænd ovnen på 200° C.
- Kog risene efter anvisningen på posen.
- Skær pølserne i halve
- Læg pølserne i et ovnfast fad, og sæt dem i ovnen i ca. 10 min.
- Rens og skyl porrerne, og skær dem i tynde skiver.
- Skræl æblerne, riv dem groft.
- Varm olien op, og tilsæt porrer, æbler og karry, krydr med salt og peber.
- Steg under omrøring i 2-3 min.
- Tilsæt de hakkede tomater, og lad alt simre i ca. 5 min.
- Når pølserne er klar, tages fadet ud af ovnen og grøntsagerne blandes i.
- Server med ris.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 35 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1994/475 - Energifordeling:
Protein: 18 %
Fedt: 17 %
Kulhydrat: 65 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 546/130
Protein: 6 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 21 g
Informationer
Opskriftens navn
Pølser og æbler i karry
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on
Kyllingepølser? Hmmm, der findes nogle gode derude, men jeg foretrækker til hver en tid en svine/okse/lamme pølse, der er mere bid i 🙂
Ja mere bid, men som regel også mere fedt 😉 Men også med kyllinge- og kalkunpølser skal man være vågen, for der er ingen garanti for, at pølserne er fedtfattige, bare fordi der står kylling eller kalkun foran.