En velsmagende fiskeret, hvor ostesovsen sætter prikken over i’et. Anden slags fiskefilet end ising kan også anvendes – torsk, sej osv. – det skal bare være tynde skiver (filet), så fisken kan rulles.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1735/413 - Energifordeling:
Protein: 39 %
Fedt: 10 %
Kulhydrat: 47 %
Alkohol: 4 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 305/73
Protein: 7 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 9 g
Ingredienser:
- 600 g japansk ising-filet
- 1 pakke light ost med hvidløg og urter, 200 g (f.eks. Cheasy)
- 1-1½ spsk. dijonsennep
- 1½ dl tør hvidvin
- En håndfuld persille
Tilbehør:
- 800 g kartofler
- 400 g grønne bønner
- 4 gulerødder
Sådan tilberedes pikant fiskeret:
- Skræl og kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre.
- Tænd ovnen på 200° C.
- Hak persillen.
- Bland ost med sennep og persille.
- Brug halvdelen af massen til at smøre på indersiden af fiskene.
- Rul dem sammen, og læg i dem et ildfast fad.
- Rør resten af ostemassen med hvidvin.
- Hæld det over fisken.
- Sæt fadet i ovnen i ca. ½ time.
- Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker.
- Kog gulerødder og bønner i letsaltet vand, til de er møre.
- Servér.
Dommen:
Samlet:
- Rør ostecremen.
- Bland det godt sammen.