En velsmagende fiskeret, hvor ostesovsen sætter prikken over i’et. Anden slags fiskefilet end ising kan også anvendes – torsk, sej osv. – det skal bare være tynde skiver (filet), så fisken kan rulles.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1735/413
  • Energifordeling:
    Protein: 39 %
    Fedt:
     10 %
    Kulhydrat: 47 %
    Alkohol: 4 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 305/73
    Protein: 7 g
    Fedt:
     1 g
    Kulhydrat: 9 g

Ingredienser:

  • 600 g japansk ising-filet
  • 1 pakke light ost med hvidløg og urter, 200 g (f.eks. Cheasy)
  • 1-1½ spsk. dijonsennep
  • 1½ dl tør hvidvin
  • En håndfuld persille

Tilbehør:

  • 800 g kartofler
  • 400 g grønne bønner
  • 4 gulerødder

Sådan tilberedes pikant fiskeret:

  1. Skræl og kog kartoflerne i letsaltet vand, til de er møre.
  2. Tænd ovnen på 200° C.
  3. Hak persillen.
  4. Bland ost med sennep og persille.
  5. Brug halvdelen af massen til at smøre på indersiden af fiskene.
  6. Rul dem sammen, og læg i dem et ildfast fad.
  7. Rør resten af ostemassen med hvidvin.
  8. Hæld det over fisken.
  9. Sæt fadet i ovnen i ca. ½ time.
  10. Skræl gulerødderne, og skær dem i mindre stykker.
  11. Kog gulerødder og bønner i letsaltet vand, til de er møre.
  12. Servér.

Dommen:

Filip: 1 point ud af 5Bvadr!!! Det er da ikke spiseligt
Elisabeth: 1 point ud af 5Bvadr!!! Det er da ikke spiseligt
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer” – med pil op 🙂
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

3 point ud af 5
Tjah, det kan vel godt spises

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!