En anderledes fiskeret, men bestemt lækker. Og pasta og rejer passer perfekt sammen med torsken. Og så er den jo en fryd for øjet.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2302/548 - Energifordeling:
Protein: 30 %
Fedt: 12 %
Kulhydrat: 51 %
Alkohol: 7 % - Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 403/96
Protein: 7 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 12 g
Ingredienser:
- 500 g torskefileter
- 2 dl tør hvidvin
- 6 forårsløg
- 6 tomater
- 2 spsk. Becel let, flydende margarine
- 500 g båndpasta
- 1 stor håndfuld rucolasalat
- 200 g rejer
- Ca. 100 g mørke vindruer
- 1 spsk. fishsauce
- Salt
- Peber
Tilbehør:
- 4 miniflutes
Sådan tilberedes pasta og rejer med torsk:
- Kog hvidvin ind til det halve.
- Skær torskefileterne i mindre stykker.
- Snit forårsløgene.
- Skær tomaterne i både.
- Kom torsk, løg, tomatbåde, margarine og fishsauce i den indkogte vin, og lad det simre i ca. 5 minutter under låg.
- Kog pastaen som anvist på emballagen.
- Halver druerne, og fjern eventuelle kerner.
- Bland forsigtigt pasta, rucolasalat, druer samt rejer med fisken, og smag til med salt og peber.
- Servér den varme pasta med rejer med lune flutes.
Dommen: