Forårsruller med ris og stærk dressing er endnu en resteret. Vi bruger ofte en rest labskovs, en rest kylling, en rest oksekød eller en rest alt muligt til at lave forårsruller af.
Personer
Minutter
Brug filodej og rester ristet af i lidt karry eller lignende. Se opskriften på forårsruller.
Ingredienser
- 8-12 forårsruller afhængig af størrelse (vores var 2 slags – halvdelen med kalkun og den anden halvdel med okse – rester fra jul og nytår)
- En rest æblevinaigrette
- 1 spsk. dijonsennep
- 4 spsk. sojasauce
- 1 spsk. lys balsamicoeddike
- 2 spsk. risvineddike
- 1 spsk. sushi ingefær
- 1 spsk. sesamolie
- 1 tsk. sukker
- En rest kogte ris (kogte ris kan godt fryses og bruges i salater, gryderetter, forårsruller og lignende) – ca. 1½ dl ukogte ris
- 1 bouillonterning
- 80-100 g hjertesalat
- 1 avocado
- 15 g parmesanost
- 1 tomat
- 200 g minimajs
- Evt. olie til at stege forårsrullerne i
- Karry
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes forårsruller med ris og stærk dressing
- Sæt vand med bouillonterning over at koge (nok til at dække risene).
- Tilsæt risene, når bouillonen koger, og giv dem et opkog i et minuts tid.
- Hæld vandet fra, og lad risene dryppe af.
- Bland æblevinaigretten med sennep, 2 spsk. sojasauce, balsamicoeddike, risvineddike, hakket sushi ingefær, sesamolie, og sukker. Og smag til med salt og peber.
- Skær salat, avocado, minimajs og tomat i mindre stykker.
- Bland og høvl lidt parmesanost over.
- Steg dine forårsruller på en pande med rygende varm olie eller i ovnen for at spare på fedtstoffet.
- Servér de varme forårsruller med karry, resten af sojasaucen, ris, salat og dressing.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 20 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2517/599 - Energifordeling:
Protein: 17 %
Fedt: 25 %
Kulhydrat: 58 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 547/130
Protein: 5 g
Fedt: 4 g
Kulhydrat: 19 g
Informationer
Opskriftens navn
Forårsruller med ris og stærk dressing
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on