Hurtigt og nemt… og lækkert. Pasta med Mornaysauce stod tit på menuen, da jeg boede alene, fordi jeg ikke gad stå i køkkenet tre kvarter til en time, når der kun var mig selv at bespise. Og så kunne der jo sagtens laves til to dage.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 2 personer
- Tilberedning: 15 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2970/707 - Energifordeling:
Protein: 29 %
Fedt: 26 %
Kulhydrat: 45 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 502/120
Protein: 8 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 13 g
Ingredienser:
- 250 g frisk båndpasta
- 50 g bacontern
- 180 g champignoner
- 200 g rejer
- 150 g cherrytomater
- 3 dl Den lette Mornaysauce
- Evt. 1 tsk. grøn pesto
- Salt
- Peber
Sådan tilberedes pasta med Mornaysauce:
- Rist bacontern, rensede champignoner, tomater og rejer på en tør pande.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Varm Mornaysaucen.
- Smag saucen til med salt, peber og evt. pesto.
- Anret pastaen på en tallerken, fordel det ristede fyld over, og hæld til sidst saucen over.
- Spis din pasta med Mornaysauce med velbehag.
Velbekomme!
Hvis du ikke vil købe Mornaysauce, kan du selv lave en af 2 spsk. mel, 5 dl minimælk, 100 g mager, revet ost, lidt salt og lidt muskatnød. Mel og mælk røres sammen og bringes i kog under omrøring. tilsæt osten, og lad den smelte. Smag til med salt og muskat.
Dommen: