Så er der dømt valgflæsk. Vi gør ligesom politikerne, vi pakker det ind. Vi har nemlig valgt paneret flæsk. Spis det som tilbehør til grøntsagerne, hvis du vil spare på fedtet.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 250 g brystflæsk
  • Rasp
  • 1 bdt. persille
  • 2 dl minimælk
  • 3½ dl bouillon
  • 2 spsk. majsstivelse
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 1 kg kartofler
  • 2 broccolihoveder

Sådan tilberedes paneret flæsk

  1. Tænd ovnen på 225° C.
  2. Skræl eller skrab kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
  3. Skær sværen af flæsket med en skarp kniv.
  4. Vend flæsket i rasp, og krydr med salt og peber.
  5. Læg det på en bradepande beklædt med bagepapir, og sæt det i ovnen i ca. 30 minutter.
  6. Kog broccoli mørt i letsaltet vand.
  7. Kog mælk og bouillon op, og jævn med majsstivelse.
  8. Hak persillen groft.
  9. Smag sovsen til med salt og peber, og tilsæt persillen.
  10. Tag gryden af varmen.
  11. Servér paneret flæsk med broccoli, kartofler og persille sovs.
Velbekomme!
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 40 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    2254/537
  • Energifordeling:
    Protein: 19 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat: 51 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    360/86
    Protein: 4 g
    Fedt: 3 g
    Kulhydrat: 11 g

Andre opskrifter med flæsk

Momses æbleflæsk

Momses æbleflæsk

Grillet flæsk med grillet rabarberkompot og restebugursalat

Grillet flæsk med grillet rabarberkompot og restebugursalat

Brændende kærlighed fra madmors barndom

Brændende kærlighed fra madmors barndom

Stegt flæsk med persillesovs

Stegt flæsk med persillesovs

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Paneret flæsk
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)