Så er der dømt valgflæsk. Vi gør ligesom politikerne, vi pakker det ind. Vi har nemlig valgt paneret flæsk. Spis det som tilbehør til grøntsagerne, hvis du vil spare på fedtet.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 250 g brystflæsk
- Rasp
- 1 bdt. persille
- 2 dl minimælk
- 3½ dl bouillon
- 2 spsk. majsstivelse
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 1 kg kartofler
- 2 broccolihoveder
Sådan tilberedes paneret flæsk
- Tænd ovnen på 225° C.
- Skræl eller skrab kartoflerne, og kog dem møre i letsaltet vand.
- Skær sværen af flæsket med en skarp kniv.
- Vend flæsket i rasp, og krydr med salt og peber.
- Læg det på en bradepande beklædt med bagepapir, og sæt det i ovnen i ca. 30 minutter.
- Kog broccoli mørt i letsaltet vand.
- Kog mælk og bouillon op, og jævn med majsstivelse.
- Hak persillen groft.
- Smag sovsen til med salt og peber, og tilsæt persillen.
- Tag gryden af varmen.
- Servér paneret flæsk med broccoli, kartofler og persille sovs.
Velbekomme!
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 40 minutter
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2254/537 - Energifordeling:
Protein: 19 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 51 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 360/86
Protein: 4 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 11 g
Informationer
Opskriftens navn
Forfatter 



Based on 1 Review(s)
Paneret flæsk
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse