Natascha ville lave pizza på sin maddag. Det fik hun lov til, men det blev ikke én af hendes favoritter.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 3 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
     2020/481
  • Energifordeling:
    Protein: 19 %
    Fedt:
     25 %
    Kulhydrat: 56 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     512/122
    Protein: 6 g
    Fedt:
     3 g
    Kulhydrat 17 g

Ingredienser:

  • 1 pizzabund (280 g)
  • 1 dåse flåede tomater
  • 1 spsk. tomatpure
  • 1 tsk. tørret oregano
  • 2 skiver lufttørret skinke
  • 1 ds. ananas
  • 1 kugle mozzarella (125 g)
  • Salt
  • Peber

Sådan tilberedes Nataschas pizza:

  1. Tænd ovnen på 220 grader.
  2. Hæld tomaterne i en kasserolle eller lille gryde, og tilsæt tomatpure, oregano, salt og peber.
  3. Opvarm ved lavt blus til tomatsovsen begynder at koge.
  4. Skær skinke og mozzarella i mindre stykker.
  5. Hæld saften fra ananassen, og skær ananasskiverne i mindre stykker, hvis de ikke allerede er det.
  6. Læg pizzabunden på en bageplade.
  7. Fordel tomatsovsen på bunden næsten helt ud til kanten.
  8. Tilsæt fyld, og bag pizzaen i 20-25 minutter.

Dommen:

Natascha: 3 point ud af 5 Tjah, det kan vel godt spises
Benny: 3 point ud af 5 Tjah, det kan vel godt spises
Beate: 2 point ud af 5 Det smager ikke specielt godt

Samlet:

3 point ud af 5
Tjah, det kan vel godt spises