Midiflutes er mindre end almindelige flutes – ca. halvt så store – men større end miniflutes. Næste gang gør vi os nok lidt mere umage med at forme dem, men det var sent, så det gik lige lovligt stærkt. Beregn ½ flute pr. person.
Stk.
Minutter
Ingredienser
- 375 g mel
- 16 g gær
- 2½ dl koldt vand
- 1 spsk. salt
Sådan tilberedes midiflutes
- Rør alle ingredienserne sammen i røremaskinen.
- Stil dejen koldt til hævning minimum 8 timer, men gerne længere.
- Slå dejen ned, og rul den ud til 4 flutes.
- Lad dem hæve ca. 1 time.
- Tænd ovnen på 225° C.
- Pensl med koldt vand, og lav evt. et par skrå snit med en kniv.
- Sæt dem i ovnen i 8 minutter, skru derefter ned til 200° C, og bag flutene i ca. 20-25 minutter.
- Kategori: Bagværk
- Antal: 4 stk.
- Tilberedning: 40 minutter + min. 9 timers hævetid
- Fryseegnet: Ja
- Pr. person:
KJ/Kcal: 718/171 - Energifordeling:
Protein: 12 %
Fedt: 4 %
Kulhydrat: 84 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 879/209
Protein: 6 g
Fedt: 1 g
Kulhydrat: 44 g
Informationer
Opskriftens navn
Midiflutes
Forfatter
Beate
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
Trackbacks/Pingbacks