Midiflutes er mindre end almindelige flutes – ca. halvt så store – men større end miniflutes. Næste gang gør vi os nok lidt mere umage med at forme dem, men det var sent, så det gik lige lovligt stærkt. Beregn ½ flute pr. person.

Stk.

Minutter

Ingredienser

  • 375 g mel
  • 16 g gær
  • 2½ dl koldt vand
  • 1 spsk. salt

Sådan tilberedes midiflutes

  1. Rør alle ingredienserne sammen i røremaskinen.
  2. Stil dejen koldt til hævning minimum 8 timer, men gerne længere.
  3. Slå dejen ned, og rul den ud til 4 flutes.
  4. Lad dem hæve ca. 1 time.
  5. Tænd ovnen på 225° C.
  6. Pensl med koldt vand, og lav evt. et par skrå snit med en kniv.
  7. Sæt dem i ovnen i 8 minutter, skru derefter ned til 200° C, og bag flutene i ca. 20-25 minutter.
  • Kategori: Bagværk
  • Antal: 4 stk.
  • Tilberedning: 40 minutter + min. 9 timers hævetid
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    718/171
  • Energifordeling:
    Protein: 12 %
    Fedt: 4 %
    Kulhydrat: 84 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    879/209
    Protein: 6 g
    Fedt: 1 g
    Kulhydrat: 44 g

Andre opskrifter på lækkert brød

Grydebrød

Grydebrød

Rødbedeboller – Kommunistboller

Rødbedeboller – Kommunistboller

Græskarbrød

Græskarbrød

Spinatbrød

Spinatbrød

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Midiflutes
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)