Denne middagsomelet med gedeost mætter lige så godt som en æggekage, men den er også lidt fed pga. gedeosten og de forholdsvis mange æg.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 6 bagekartofler
- 6 porrer
- 60 g blød, skærefast gedeost
- 11 æg
- 12 forårsløg
- ½ rød chilipeber
- 1 tsk. olie
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 4 naanbrød, 520 g
- 6 tomater
Sådan tilberedes middagsomelet med gedeost
- Skræl bagekartoflerne, og skær dem i små tern.
- Kog dem møre i letsaltet vand, og lad dem dryppe af i en sigte.
- Skyl porrerne, og skær dem i tynde skiver.
- Hak chilien fint.
- Pisk æggene sammen, og krydr med salt og peber.
- Vend kartofler, chili og porrer i.
- Opvarm en pande smurt med olie, og hæld æggemassen på panden.
- Hak/smuldr gedeosten, og fordel den over æggemassen.
- Lad æggekagen stege til den næsten har sat sig.
- Skru ned til meget lav varme, og lad æggekagen stege færdig under låg i ca. 10 minutter.
- Skyl forårsløgene.
- Skær/klip den grønne del i skiver, og selve løget på langs i 3-4 stykker.
- Fordel forårsløgene på den færdige æggekage. Drys med peber.
- Servér med tomatbåde og naanbrød.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 6 personer
- Tilberedning: 30 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 2783/663 - Energifordeling:
Protein: 18 %
Fedt: 30 %
Kulhydrat: 52 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 446/106
Protein: 5 g
Fedt: 3 g
Kulhydrat: 14 g
Informationer
Opskriftens navn
Middagsomelet med gedeost
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on