Medister med oregano, champignoner og oliven smager skønt. Hvor er vi glade for, at man nu kan få kyllingemedister, det reducerer jo fedtindholdet.

Personer

Minutter

Ingredienser

  • 450 g kyllingemedister
  • 10 g stegemargarine
  • 1 tsk. olie
  • 2 tsk. tørret oregano
  • 2 fed hvidløg
  • 1 ds. cherrytomater
  • 2 dl oksebouillon
  • 100 g sorte oliven
  • 400 g champignoner – eller andre svampe (spiselige Smiley)
  • Salt
  • Peber

Tilbehør

  • 850 g kartofler – gerne bagekartofler
  • 1 dl minimælk

Sådan tilberedes medister med oregano, champignonger og oliven

  1. Kog kartoflerne møre i usaltet vand.
  2. Prik medisterpølsen godt med en gaffel, og steg den i stegemargarinen.
  3. Skær den herefter i mindre stykker (3-4 cm).
  4. Skær hvidløgene i skiver.
  5. Kom stykkerne i en gryde sammen med olien og varm godt op.
  6. Tilsæt oregano og hvidløg, og steg et minuts tid.
  7. Tilsæt tomater, oliven, svampe og bouillon.
  8. Lad det hele simre i 10-15 minutter, til saucen er kogt lidt ind.
  9. Mos kartoflerne, og pisk mælken i.
  10. Anret og servér.
  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 45 minutter
  • Fryseegnet: Nej
  • Pr. person:
    KJ/Kcal:
    1825/435
  • Energifordeling:
    Protein: 23 %
    Fedt: 26 %
    Kulhydrat: 51 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
    287/69
    Protein: 4 g
    Fedt: 2 g
    Kulhydrat: 8 g

Andre opskrifter med kyllingemedister

Sennepspaneret kyllingemedister med sennepssauce og honningbagte rodfrugter

Sennepspaneret kyllingemedister med sennepssauce og honningbagte rodfrugter

Medisterpølse med kartoffelbåde og sommergrønt

Medisterpølse med kartoffelbåde og sommergrønt

Hjemmelavet kyllingemedister med karrypickles og ovnbagte timiangulerødder

Hjemmelavet kyllingemedister med karrypickles og ovnbagte timiangulerødder

Medisterpølse med rødbedsppelsinsalat og stegte rosenkål

Medisterpølse med rødbedsppelsinsalat og stegte rosenkål

Informationer
recipe image
Opskriftens navn
Medister med oregano, champignoner og oliven
Forfatter
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
51star1star1star1star1star Based on 1 Review(s)