Medister med oregano, champignoner og oliven smager skønt. Hvor er vi glade for, at man nu kan få kyllingemedister, det reducerer jo fedtindholdet.
Personer
Minutter
Ingredienser
- 450 g kyllingemedister
- 10 g stegemargarine
- 1 tsk. olie
- 2 tsk. tørret oregano
- 2 fed hvidløg
- 1 ds. cherrytomater
- 2 dl oksebouillon
- 100 g sorte oliven
- 400 g champignoner – eller andre svampe (spiselige )
- Salt
- Peber
Tilbehør
- 850 g kartofler – gerne bagekartofler
- 1 dl minimælk
Sådan tilberedes medister med oregano, champignonger og oliven
- Kog kartoflerne møre i usaltet vand.
- Prik medisterpølsen godt med en gaffel, og steg den i stegemargarinen.
- Skær den herefter i mindre stykker (3-4 cm).
- Skær hvidløgene i skiver.
- Kom stykkerne i en gryde sammen med olien og varm godt op.
- Tilsæt oregano og hvidløg, og steg et minuts tid.
- Tilsæt tomater, oliven, svampe og bouillon.
- Lad det hele simre i 10-15 minutter, til saucen er kogt lidt ind.
- Mos kartoflerne, og pisk mælken i.
- Anret og servér.
- Kategori: Hovedret
- Antal: 4 personer
- Tilberedning: 45 minutter
- Fryseegnet: Nej
- Pr. person:
KJ/Kcal: 1825/435 - Energifordeling:
Protein: 23 %
Fedt: 26 %
Kulhydrat: 51 %
- Næringsindhold pr. 100 g:
KJ/Kcal: 287/69
Protein: 4 g
Fedt: 2 g
Kulhydrat: 8 g
Informationer
Opskriftens navn
Medister med oregano, champignoner og oliven
Forfatter
Beate Grandahl
Udgivet på
Forberedelsestid
Tilberedningstid
Totalt tidsforbrug
Gennemsnitlig bedømmelse
1 Review(s) Based on