Medisterpølse kan serveres på mange måder. Find for eksempel årtidens grønt, og servér det til. Nemt og enkelt

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 2 personer
  • Tilberedning: 35 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 
    2197/523
  • Energifordeling:
    Protein: 14 %
    Fedt: 30 %
    Kulhydrat:
     55 %
    Alkohol: 1 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal:
     400/95
    Protein: 3 g
    Fedt:
     3 g
    Kulhydrat: 13 g

Ingredienser:

  • 200 g kyllingemedister
  • Evt. lidt tørrede krydderurter hvis det haves – f.eks. rosmarin
  • 1 tsk. olie

Tilbehør:

  • 400 g frosne kartoffelbåde med skræl
  • 2 dl rødvinssauce – f.eks. Karolines
  • Grøntsager – vi brugte et bdt. forårsløg, 1 bdt radiser og lidt marineret søgræs
  • Salt

Sådan tilberedes medisterpølse med kartoffelbåde og grønt:

  1. Tilbered kartoflerne i ovn eller på pande efter anvisningen på posen – udelad fedtstof.
  2. Drys med salt.
  3. Steg medisterpølsen i olie – krydr evt. med tørrede krydderurter.
  4. Rengør grøntsagerne, og skær dem evt. i mindre stykker.
  5. Varm saucen, og servér den til den stegte medisterpølse sammen med det grønne.

Velbekomme!

Dommen:

Benny: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Beate: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Samlet:

5 point ud af 5
Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!

Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!