Dejlig suppe. Mild i smagen. Hurtig og nem at lave og vil også være fantastisk til skrub af-suppe eller som forret.

  • Kategori: Hovedret
  • Antal: 4 personer
  • Tilberedning: 25 minutter
  • Fryseegnet: Ja
  • Pr. person:
    KJ/Kcal: 1693/403
  • Energifordeling:
    Protein: 14 %
    Fedt:
     22 %
    Kulhydrat: 64 %
  • Næringsindhold pr. 100 g:
    KJ/Kcal: 
    302/72
    Protein: 3 g
    Fedt:
     2 g
    Kulhydrat: 12 g

Ingredienser:

  • 1 blomkål
  • 1 dl minimælk
  • 150 g champignoner
  • 4 spsk. persille
  • 1 tsk. olie
  • 1 l vand
  • Salt
  • Peber

Tilbehør:

  • 4 naanbrød a 130 g

Sådan tilberedes blomkålssuppe med champignoner:

  1. Skær blomkålen i grove tern, og kog den under låg i vandet i ca. 15 minutter.
  2. Rens, og del champignonerne i kvarte, og rist dem på en tør pande sammen med finthakket persille.
  3. Blend blomkålen med det resterende kogevand, mælk og olie til en cremet konsistens. Smag til med salt og peber.
  4. Varm brødene.
  5. Kom de stegte champignoner op i suppen, og servér retten med lune naanbrød til.

Sådan genopvarmes persille.

Dommen:

Natascha: 5 point ud af 5 Yes, det vil jeg ha’ til min fødselsdag!
Benny: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”
Beate: 4 point ud af 5 Helt sikkert en ”gemmer”

Samlet:

4 point ud af 5
Helt sikkert en ”gemmer”

 

 


Her finder du vores e-bøger om fedtfattig mad og livsstil!